Quantcast
Televisie

Wanneer worden de laatste twee seizoen van De Kotmadam uitgezonden?

Op 30 december 1991 werd de allereerste aflevering van De Kotmadam uitgezonden op VTM als tegenhanger van F.C. De Kampioenen. Dertig jaar later is De Kotmadam met 333 afleveringen en 23 seizoenen de langstlopende Vlaamse sitcom. Ondanks dat de laatste twee seizoenen volledig zijn opgenomen, blijven ze nog steeds op de plank liggen.

In de beginjaren werd er ieder jaar een nieuw seizoen van ‘De Kotmadam’ uitgezonden op televisie, terwijl er de laatste tijd wat jaren tussen zitten. Seizoen 22 werd 3 jaar na het vorige seizoen uitgezonden en tussen seizoen 22 en 23 zaten 2 jaren. Van seizoen 23 werd de laatste aflevering uitgezonden op 17 februari 2019.

Seizoen 24 werd opgenomen in 2018 en van seizoen 25 eindigden de opnames in januari 2020. Hoogtijd dus om deze seizoenen vanonder het stof te halen en uit te zenden op televisie.

Wanneer verschijnt het 24ste seizoen van De Kotmadam dan op televisie? Het antwoord op die vraag weten we op dit moment nog niet en heeft VTM ook nog niet gecommuniceerd. Logischerwijze wordt het 24ste seizoen in het najaar uitgezonden om de 30ste verjaardag van De Kotmadam te vieren.

De eerste vijf seizoenen van ‘De Kotmadam’ zijn te (her)bekijken op Streamz via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen