Quantcast
Streaming

WandaVision krijgt nog een extra aflevering

Recent liet Seriekijker weten dat WandaVision 8 afleveringen zal tellen in plaats van de aangekondigde 6 afleveringen. Gisteren – 4 januari 2021 – verscheen een nieuwe trailer voor WandaVision en kwam het nieuws dat de serie 9 afleveringen zal tellen naar buiten.

Op vrijdag 15 januari 2021 gaat WandaVision van start. De serie betekent de opening voor de 4de fase van het Marvel Cinematic Universe (MCU). Gezien de serie 9 afleveringen zal tellen, betekent dit dat de laatste aflevering op vrijdag 12 maart 2021 op Disney+ verschijnt. Een week later, op vrijdag 19 maart 2021, gaat de tweede Marvel serie voor Disney+ van start: The Falcon and the Winter Soldier.

Synopsis WandaVision

WandaVision is een mix van klassieke televisie en het Marvel Cinematic Universe waarin Wanda Maximoff (Elizabeth Olsen) en Vision (Paul Bettany) – twee superkrachtige wezens die geïdealiseerd leven in de voorsteden – vermoeden dat alles niet is zoals het lijkt. De nieuwe serie wordt geregisseerd door Matt Shakman; Jac Schaeffer is hoofdschrijver.

Bekijk hier de recentste trailer:

WandaVision, vanaf vrijdag 15 januari 2021 wekelijks een nieuwe aflevering op Disney+

Toon meer

Gerelateerde Artikelen