Quantcast
Streaming

‘WandaVision’ in januari populairder dan ‘Bridgerton’

Dat ‘WandaVision’ populair is, hoeven we u niet meer te schrijven. Echter was de serie in januari de populairste in heel de Verenigde Staten. Voor een serie waarvan er slechts 4 van de 9 afleveringen gereleased werden in januari, is dat een opmerkelijk resultaat.

In de top 3 van populairste films en series op streaming in januari staat het eerste seizoen van ‘Bridgerton’ op de tweede plaats en de animatiefilm ‘Soul’ staat op de derde plaats. Verder bestaat de top 10 voor de meerderheid uit series van Netflix.

De volledige top 10 in januari 2021:

  1. ‘WandaVision’ (Disney+)
  2. ‘Bridgerton’ (Netflix)
  3. ‘Soul’ (Disney+)
  4. Night Stalker: The Hunt for a Serial Killer (Netflix)
  5. History of Swear Words (Netflix)
  6. Cobra Kai – seizoen 3 (Netflix)
  7. Frozen 2 (Disney+)
  8. Wonder Woman 1984 (HBO Max)
  9. Lupin – deel 1 (Netflix)
  10. Cocomelon (Netflix)

Opvallend is dat de animatiefilm ‘Frozen 2’ op de zevende plaats staat in de Verenigde Staten. De film staat namelijk al sinds 15 maart 2020 op Disney+.

Voor de maand februari zijn er nog geen cijfers beschikbaar, maar de kans is vrij groot dat ‘WandaVision’ opnieuw op de troon zal staan als populairste serie. Op vrijdag 5 maart 2021 verschijnt de laatste aflevering en de week nadien, op vrijdag 12 maart 2021, verschijnt er een unieke blik achter de schermen van ‘WandaVision’ op Disney+.

De finale van WandaVision, vrijdag 5 maart 2021 op Disney+.

Bron: Variety

Toon meer

Gerelateerde Artikelen