Quantcast
Televisie

Vliegende Terry Crews in Running Wild with Bear Grylls

Sinds 12 april is op National Geographic het nieuwe seizoen van Running Wild with Bear Grylls te zien. De aflevering van maandag zal alvast starten met Terry Crews en Bear Grylls die boven Ijsland uit een vliegtuig springen.

Maandag 12 april startte het zesde seizoen van Running Wild with Bear Grylls, het programma waarin ’s werelds beroemdste survivalexpert Bear Grylls bekendheden meeneemt op een avontuur in de wildernis. De ex-commando stelt zijn gasten op de proef om te kijken waar ze echt van gemaakt zijn en hen op een ongewone manier beter te leren kennen. In aflevering 2 zullen we Terry Crews, (Brooklyn Nine-Nine) al skydivend de wildernis zien binnenvliegen. National Geographic deelde de beelden al via YouTube.

Bear Grylls

Running Wild with Bear Grylls is slechts een van de vele survivalprogramma’s die de avonturier en voormalige SAS-lid presenteert. In 2006, jaren na een parachuteongeluk dat een einde maakte aan zijn militaire carrière, presenteerde Bear Grylls zijn eerste serie: Ultimate Survival, dat uiteindelijk zeven seizoenen overeind zou blijven. Daarin werd hij gedropt in afgelegen gebieden en gefilmd werd terwijl hij survivaltechnieken gebruikte om in leven te blijven. Later presenteerde de intussen wereldberoemde tv-presentator nog verschillende shows, waaronder ook Running Wild with Bear Grylls, waarin Bear Hollywoodbekendheden onderwerpt aan de gevaren van moeder natuur. De meest bekende gast ooit in de serie is toenmalig president Barack Obama.

Running Wild with Bear Grylls, elke maandag te zien op National Geographic om 21.00 uur.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen