Quantcast
Streaming

Vijf series om naar uit te kijken in week 9

Een nieuwe week, een nieuwe lading series die verschijnen op de streamingdiensten. Seriekijker blikt elke week vooruit naar de komende series die hoogstwaarschijnlijk de moeite worden om te bekijken. Zet je schrap voor onze vijf aanbevelingen.

‘The New Pope’ (Netflix) – 1 maart 2021

‘The New Pope’ is het vervolg op ‘The Young Pope’ uit 2016. In dit vervolg keren onder anderen Jude Law, Ludivine Sagnier en Cécile de France terug naast nieuwkomers zoals John Malkovich, Sharon Stone en Marilyn Manson.

Pius XIII ligt in coma en de kardinalen zoeken naarstig naar een mogelijke vervanger. De Engelse aristocraat Sir John Brannox (John Malkovich) is kanshebber, en ze reizen uit Rome naar zijn statige huis in Engeland.
Maar het Vaticaan blijft de invloed van de afwezige Pius XIII voelen…

De serie verscheen vorig jaar voor het eerst op HBO, maar vanaf maandag 1 maart voegt Netflix ze toe aan haar catalogus.

‘The InBetween’ (Streamz) – 3 maart 2021

Ontmoet Cassie Bedford, een jonge helderziende vrouw die haar gaves regelmatig gebruikt om haar vader Tom vooruit te helpen bij zijn politiewerk. Via visioenen krijgt Cassie inzicht in het verleden van slachtoffers en speelt ze een sleutelrol in het oplossen van verschillende moordzaken. ‘The InBetween’ werd geschreven door Moira Kirkland, die eerder ook al scenarios neerpende voor series ‘Castle’ en ‘Madam Secretary’.

‘Dennis vs. Black Magic’ (Streamz) – 3 maart 2021

In ‘Dennis vs. Black Magic’ kijkt documentairemaker Peter Boeckx – bekend van het tv-programma ‘The Sky Is The Limit’ – binnen bij omstreden figuur Dennis ‘Black Magic’ Burkas, ook wel bekend van de beruchte ‘Zundays’-feestjes in de Antwerpse ‘Zillion’.

‘The Flash’ seizoen 7 (Netflix) – 4 maart 2021

Vanaf donderdag 4 maart 2021 kun je iedere week een nieuwe aflevering van het zevende seizoen van ‘The Flash’ streamen op Netflix. In de Verenigde Staten wordt er telkens op dinsdag een nieuwe aflevering uitgezonden en twee dagen later kunnen wij in België ze bekijken op Netflix.

Het zevende seizoen moet nog van start gaan, maar ondertussen is er ook een achtste seizoen besteld. Fans kunnen dus nog een tijdje de avonturen van Barry Allen blijven volgen.

‘WandaVision’ (Disney+) – finale aflevering op 5 maart 2021

‘WandaVision’ – © Disney+/Marvel Studios

Op vrijdag 5 maart 2021 valt het doek over ‘WandaVision’. De finale van de eerste serie in de vierde fase van het MCU (Marvel Cinematic Universe) belooft een knaller van formaat te worden.

Doordat Disney+ iedere week een nieuwe aflevering toevoegt aan haar streamingplatform en niet zoals Netflix alle afleveringen in één keer online zet, zullen veel mensen vanaf vrijdag alle afleveringen beginnen bingen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen