Quantcast
Streaming

Vijf series om naar uit te kijken in week 11

Een nieuwe week, een nieuwe lading series die verschijnen op de streamingdiensten. Seriekijker blikt elke week vooruit naar de komende series die hoogstwaarschijnlijk de moeite worden om te bekijken. Zet je schrap voor onze vijf aanbevelingen.

Déjà vu (Streamz) – maandag 15 maart 2021

In ‘Déjà-Vu’ volgen we Florence Fierens (Natali Broods), een drukbezette carrièrevrouw en radio host. Met haar eigen ochtendshow op de radio bereikt ze een breed publiek en zet ze zich ook in voor gelijke rechten voor vrouwen. Haar leven komt echter helemaal op zijn kop te staan, wanneer haar 15-jarige dochter Louise onverwacht overlijdt. Steeds meer blijkt dat Florences leven toch niet zo perfect verliep dan ze zichzelf voorhield. Het is pas wanneer ze plots opnieuw oog in oog staat met haar levende dochter, exact één maand voor haar dood, dat Florence beseft dat ze toch een tweede kans krijgt om haar verleden te herbeleven.

The Blacklist seizoen 7 (Netflix) – donderdag 18 maart 2021

Op donderdag 18 maart 2021 gaat het 7de seizoen van The Blacklist van start op Netflix. In dit nieuwe seizoen is Red gedrogeerd en ontvoerd door Katarina, maar Liz en de taskforce hebben nog vele onbeantwoorde vragen over zijn ware identiteit.

In de Verenigde Staten wordt momenteel het 8ste seizoen uitgezonden op televisie en een 9de seizoen is ook al besteld.

Sky Rojo (Netflix) – vrijdag 19 maart 2021

Op vrijdag 19 maart 2021 gaat de nieuwe serie van de makers van La Casa de Papel van start. De protagonisten van Sky Rojo, Coral (Verónica Sánchez), Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado) ontvluchten hun huidige bestaan in Las Novias Club op zoek naar vrijheid. Ondertussen worden ze achtervolgd door Romeo (Asier Etxeandia) – hun pooier – en zijn handlangers Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer). De vrouwen vatten samen een hectische en chaotische road trip aan, waarin ze geconfronteerd worden met allerlei mogelijke gevaren en elke seconde hun laatste kan zijn… Hierdoor wordt hun vriendschap steeds hechter en ontdekken ze wat het allerbelangrijkste is: dat ze samen sterk staan om hun leven weer op te bouwen.

The Falcon and the Winter Soldier (Disney+) – vrijdag 19 maart 2021

Op vrijdag 19 maart 2021 verschijnt de tweede Original van Marvel Studios voor Disney+. In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

Quantico (Disney+) – vrijdag 19 maart 2021

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen