Quantcast
Inhouden

Thuis van 8 tot 12 maart 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 8 maart 2021

Seizoen 26 –  aflevering 136

Nancy begrijpt uit de houding van Dieter dat hij met een serieuze zaak bezig is op het werk. Adil en Christine willen het geslacht van hun baby geheimhouden. Kobe uit zijn frustratie tegenover de verkeerde. Tom en Karin krijgen bezoek.

Dinsdag 9 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 137

De theorie die Tim en Dieter voor ogen hadden, lijkt steeds meer te kloppen. Kobe zet Waldek aan het denken in verband met Stevenson. Zihame en Britney gaan samen lopen en botsen op een oude bekende.

Woensdag 10 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 138

Joren gaat niet in op de insinuaties van Eddy. Marianne leert dokter Nora Amrani kennen. Jacques doet Boowie een voorstel. Christine is enthousiast over het voorstel van Waldek. Britney is kwaad op Nancy en Dieter.

Donderdag 11 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 139

Bob wordt midden in de nacht betrapt. Nancy krijgt een onverwachte klant in haar taxi. De relatie van Kobe en Paulien staat onder enorme druk. Eddy en Thilly kunnen het niet laten om Joren te plagen. Dieter wordt bij de substituut geroepen.

Vrijdag 12 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 140

De frustraties nemen stilaan de bovenhand bij Dieter en het is net Lexi die hem een hart onder de riem steekt. Nieuws van Joren brengt Sam helemaal van de kaart. Tamara en Bob missen elkaar. Jacques kan opnieuw opgelucht ademhalen.

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén.

Herbekijk de afleveringen van Thuis via deze link.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.


Toon meer

Gerelateerde Artikelen