Quantcast
Inhouden

Thuis van 15 tot 19 maart 2021

Thuis wordt sinds 23 december 1995 elke weekdag uitgezonden op Eén. De meest bekeken soap in Vlaanderen zit momenteel aan seizoen 26. Hieronder kom je te weten wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 15 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 141

Christine heeft het moeilijk met haar zwangerschapskilo’s. Femke overslaapt zich en Peter moet voor haar invallen. Kobe lucht eindelijk eens zijn hart. Jacques maakt een mooi gebaar naar Paulien. Tamara mist het uitgaansleven.

Dinsdag 16 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 142

De houding van Dieter staat zijn normale werk in de weg. Dries en Viv slaan de handen in elkaar om Bob te helpen. Judith beseft dat ze haar relatie niet zomaar als vanzelfsprekend moet nemen. Marianne vat de koe bij de horens.

Woensdag 17 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 143

Thilly verneemt dat ze niet hoeft te werken in Bar Madam. Britney is goedgezind en dat ontgaat Nancy niet. Zal Lowie ingaan tegen de belofte die hij gemaakt heeft? Paulien loopt Christine tegen het lijf. Sam en Judith vinden elkaar in hun gevoelens.

Donderdag 18 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 144

Peter is blij dat hij opnieuw wat meer werk als advocaat heeft. Angèle roddelt over Britney. Dieter beseft dat hij geen aangename persoon is geweest de laatste weken en dat wil hij goedmaken tegenover Nancy. Simonne belt samen met Frank naar Kaat. Bob maakt zich druk in het werk bij Boowie.

Vrijdag 19 maart 2021

Seizoen 26 – aflevering 145

Robin wil zijn steentje bijdragen voor Kobe en Paulien en dat juicht Karin alleen maar toe. Lowie is kwaad op zichzelf. Dieter heeft iets verdachts gezien en dat blijft in zijn hoofd rondspoken. Rosa neemt een besluit. Viv ontwijkt de vragen van Tamara.

Thuis, elke weekdag om 20.10 uur op Eén en op VRT NU.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen