Quantcast
Streaming

The Walking Dead verlengt het 10e seizoen en gaat in première op FOX

FOX heeft aangekondigd dat het 10e seizoen van The Walking Dead verlengd wordt met zes nieuwe afleveringen, waarvan de eerste op maandag 1 maart 2021 om 21.00 uur in première gaat.

Nieuwe gastacteurs in deze afleveringen zijn onder meer Robert Patrick (Terminator 2: Judgement Day, Perry Mason, Scorpion) als ‘Mays’, Hilarie Burton Morgan (One Tree Hill, White Collar, Friday Night In with the Morgans) als ‘Lucille’, samen met nieuwe co-ster Okea Eme-Akwari (Groenland, Cobra Kai) als “Elijah”, en meer.
 
FOX heeft ook een nieuwe table read clip uitgebracht van een van de nieuwe afleveringen, “One More” met Ross Marquand, Seth Gilliam, Robert Patrick en Josh McDermitt, die je hier kan bekijken:

In de laaste afleveringen van The Walking Dead waren we getuige van de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. Het koninkrijk was gevallen, Hilltop was vrijwel verwoest en Alexandrië werd verlaten om zich voor te bereiden op de laatste strijd. De overlevenden zaten in de val en werden van elkaar gescheiden. Maar toen ze met de dood werden geconfronteerd, kwamen ze samen om te vechten, waarbij ze Beta (Ryan Hurst) vermoordden en de dreiging van de horde uitschakelden.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

De comicserie is gebaseerd en geschreven door Robert Kirkman en is uitgegeven door Image Comics. The Walking Dead is geproduceerd door AMC Studios en uitvoerend geproduceerd door Chief Content Officer Scott M.Gimple, showrunner Angela Kang, Kirkman, Gale Anne Hurd, Dave Alpert, Greg Nicotero, Joseph Incaprera en Denise Huth.

The Walking Dead, seizoen 10, in première op maandag 1 maart 2021 op FOX.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen