Quantcast
Streaming

The Mandalorian krijgt 4de seizoen

Heugelijk nieuws voor fans van The Mandalorian. Terwijl op 30 oktober 2020 het tweede seizoen van deze live action serie van start gaat, is nu bekend dat er zeker een derde én een vierde seizoen komt. Dat er een derde seizoen kwam, liet bedenker en schrijver van de serie Jon Favreau al eerder weten, maar recentelijk verklapte een acteur dat een vierde seizoen ook al in de maak is.

Acteur Giancarlo Esposito, die slechterik Moff Gideon speelt, liet in een interview verstaan dat er zowel een derde en een vierde seizoen komt van deze populaire serie op Disney +. In seizoen 3 en 4 zal de kijker meer informatie krijgen over het achtergrondverhaal van The Child.

The Mandalorian – © Lucasfilm

Het tweede seizoen van The Mandalorian begon eind 2019 aan de opnames, die nog voor uitbreken van de wereldwijde coronapandemie werden beëindigd. Hierdoor verschijnt het tweede seizoen zoals gepland op 30 oktober op Disney +.

De opnames van het derde seizoen zouden- als alles goed gaat – dit jaar nog van start gaan. Volgens Favreau zouden de opnames coronaproof kunnen verlopen doordat veel acteurs een helm dragen voor hun rol en er wordt gefilmd in studio’s met een green screen.

The Mandalorian seizoen 2 verschijnt vanaf vrijdag 30 oktober 2020 wekelijks op Disney +. Seizoen 3 & 4 zouden respectievelijk in 2021 en 2022 verschijnen.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen