Quantcast
Inhouden

Sturm der Liebe van 22 tot 26 maart 2021

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Na jaren uitgezonden geweest te zijn op Vitaya, is Sturm der Liebe voortaan in de late namiddag te zien op VTM.

Maandag 22 maart 2021

Tim is diep beledigd door de bekentenis van Franzi en hij wil weg uit Bichelheim. Wanneer hij zich toch bedenkt, heeft dat gevolgen voor Franzi en Christoph. Jessica schrijft Henry en zichzelf in voor een danswedstrijd. Henry ziet dit niet zitten, maar geeft uiteindelijk toch toe. Annabelle blijft proberen om dr. Borg voor zich te winnen, maar hij is niet onder de indruk.

Dinsdag 23 maart 2021

Tim wil Franzi vergeven op voorwaarde dat ze de fruitboerderij verkoopt. Franzi maakt hem duidelijk dat dit nooit zal gebeuren. Paul heeft door dat Lucy degene is die iedereen anoniem geld geeft en spreekt haar hierover aan. Valentina maakt ruzie met haar vader. Eva probeert te bemiddelen, maar dat lijkt niet te lukken. Henry reageert bijna opgelucht wanneer Jessica hem vertelt dat ze vanaf nu alleen nog met Bela zal dansen. Jessica is teleurgesteld door zijn reactie.

Woensdag 24 maart 2021

Paul reageert enthousiast op Lucy’s onbaatzuchtige actie en moedigt haar aan om door te gaan. Ondertussen probeert Christoph nog steeds uit te zoeken wie zijn geld aan het uitgeven is. Franzi en Margit hebben opnieuw hoop dat ze de boerderij zullen kunnen redden. Hildegard neemt een halve dag vrij om bij Alfons te zijn, maar die heeft geen tijd voor haar. Linda is boos wanneer ze ontdekt wat André gedaan heeft.

Donderdag 25 maart 2021

Franzi is verbaasd wanneer Tim het voor haar opneemt bij Christoph. Later roept Christoph Lucy bij zich in zijn kantoor en hij pakt haar hard aan. Zal ze toegeven dat zij het geld uitdeelt? Paul wil Lucy helpen en verdedigt haar. Christoph waarschuwt dr. Borg nog een keer voor het manipulatieve gedrag van Annabelle.

Vrijdag 26 maart 2021

Robert verzoent zich met Valentina. Henry plant een romantische picknick met Jessica. Jessica heeft echter geen tijd omdat ze moet gaan dansen met Bela. Annabelle werkt verder aan haar plan en doet alsof ze zich laat hypnotiseren. Lukt het haar om uit de psychiatrie te ontsnappen? Christoph bedreigt Lucy: hij wil zijn geld terug.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 16.40 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen