Quantcast
Inhouden

Sturm der Liebe van 19 tot 23 april 2021

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Voortaan is Sturm der Liebe in de vooravond te bekijken op VTM 2.

Maandag 19 april 2021

Franzi is toch ontroerd door het gedicht van Tim, ook al weet ze dat hij het niet zelf schreef. Ze besluit met hem te gaan praten, maar dan ontstaat er een misverstand. Linda is verrast wanneer haar man avances maakt en vraagt hem om haar met rust te laten. Henry en Jessica raken het niet eens over wat ze zullen dragen op hun bruiloft.

Dinsdag 20 april 2021

Henry wil absoluut niet dat zijn moeder Marianne aanwezig is op zijn bruiloft. Wanneer Marianne het plots wel kan vinden met Jessica, vindt hij dat dan ook verdacht. Franzi is ontgoocheld door de bekentenis van Tim en neemt opnieuw afstand. Paul besluit Tim te helpen en gaat met Franzi praten. Natascha neemt Robert in vertrouwen en zegt dat ze bang is dat ze de situatie niet aan kan. André geniet van zijn vakantie met Linda.

Woensdag 21 april 2021

Hildegard heeft een mededeling voor André wanneer hij terugkeert uit Salzburg. André is heel zeker van zijn relatie met Linda, maar wanneer Dirk weer opduikt begint hij toch bang te worden. Henry vertelt zijn moeder dat hij denkt dat ze iets met de verdwijning van zijn vader te maken heeft. Lucy en Franzi hebben liefdesverdriet en zoeken afleiding. Tim geeft echter niet op en doet er alles aan om Franzi terug voor zich te winnen. Natascha krijgt een verontrustend telefoontje van haar dementerende vader.

Donderdag 22 april 2021

Kort voor de bruiloft heeft Jessica een hevige discussie met Annabelle. Wanneer Annabelle Jessica’s trouwjurk vernielt, is ze in alle staten en ze annuleert de bruiloft. Annabelle blijft toenadering zoeken tot Paul. Franzi focust zich op haar werk, ze wil niets meer met Tim te maken hebben. Maar wanneer ze in een gênante situatie terechtkomt, is het Tim die haar helpt. Linda vertelt André dat Dirk haar gekust heeft.

Vrijdag 23 april 2021

Franzi solliciteert voor een baan als appelboer, ver weg van het Fürstenhof. Wanneer Tim dit ontdekt, probeert hij haar te overhalen om toch te blijven. Henry en Jessica vieren hun bruiloft met Marianne en hun vrienden. Werner raadt André aan om kalm te blijven over Dirk. André wil echter voorkomen dat Dirk Linda opnieuw kwetst. Natascha ontdekt dat haar vader verdwenen is en maakt zich grote zorgen.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.40 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen