Quantcast
Inhouden

Sturm der Liebe van 17 tot 21 mei 2021

De Duitse soap Sturm der Liebe is al jaren een vaste waarde voor vele huishoudens in Vlaanderen. Meer dan 200.000 mensen volgen dagelijks de avonturen die plaatsvinden in en rond het Fürstenhof hotel. Voortaan is Sturm der Liebe in de vooravond te bekijken op VTM 2.

Maandag 17 mei 2021

Een elektriciteitspanne zorgt ervoor dat Paul en Bela de avond moeten doorbrengen bij Franzi en Lucy. Christoph weet niet zeker of de herinnering aan de bekentenis van Annabelle echt is en hij besluit haar te confronteren. Walter denkt dat zijn dochter een inbreker is. De politie is op zoek naar Alfons en Hildegard. Ook Eva en Robert gaan zoeken.

Dinsdag 18 mei 2021

Nadja steelt documenten in het ziekenhuis om Tim te doen blijven geloven dat ze zwanger is. Dirk wil nog steeds Linda voor zich winnen. André is daar niet blij mee, maar besluit van tactiek te veranderen. Eva en Robert maken zich grote zorgen over de Sonnbichlers, maar dan komt er een verlossend telefoontje.

Woensdag 19 mei 2021

Annabelle kan Paul overtuigen om met haar te gaan eten. Ze probeert hem aan haar kant te krijgen. Bela en Lucy krijgen de kans om een liefdesliedje te schrijven voor een bekende zangeres. Natascha wil dat Walter Kerstmis met haar en Michael kan vieren, maar niets gaat volgens plan. Bij het zoeken naar een kerstboom worden ze beschuldigd van diefstal.

Donderdag 20 mei 2021

Eva en Robert bereiden zich voor op de geboorte van hun kind, binnen enkele weken. Tijdens een wandeling met Franzi denkt Eva echter dat de bevalling begonnen is. Paul voelt zich schuldig. Dankzij Tim komt hij er bovendien achter dat Annabelle hem gedrogeerd heeft. Bela is verliefd op Lucy maar vreest dat het niet wederzijds is. Lucy snapt niet waarom hij haar ontwijkt.

Vrijdag 21 mei 2021

Paul ontdekt de waarheid over de dood van Romy. Christoph wil de confrontatie aangaan met Annabelle. Nadja beseft dat ze iets moet verzinnen en vertelt Tim dat ze de zwangerschap wil afbreken. Bela probeert zijn gevoelens voor Lucy te verbergen. Eva en Robert zijn in het ziekenhuis en ontdekken dat er iets mis is met de baby.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.40 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen