Quantcast
Soaps

Sturm der Liebe ruilt VTM voor VTM 2

Een halfjaar nadat Sturm der Liebe van Vitaya naar VTM verhuisde, verhuist de Duitse telenovelle opnieuw naar een andere Vlaamse zender. Vanaf vandaag – maandag 19 april 2021 – kunnen de fans van Sturm der Liebe terecht bij VTM 2 voor hun favoriete soap.

Bij het opdoeken van Vitaya eind augustus 2020 kondigde DPG Media aan Sturm der Liebe uit te zenden op VTM in de late namiddag. Veel fans waren niet blij dat hun favoriete programma een dik uur vroeger werd uitgezonden. Desondanks trok Sturm der Liebe gemiddeld 200.000 kijkers naar VTM in de late namiddag. Met de verhuis naar VTM 2 start de telenovelle wederom iets later, namelijk om 17.45 uur. Het tijdslot van Sturm der Liebe wordt overgenomen door een heruitzending van de Vlaamse serie Spoed.

Synopsis aflevering op maandag 19 april 2021

Franzi is toch ontroerd door het gedicht van Tim, ook al weet ze dat hij het niet zelf schreef. Ze besluit met hem te gaan praten, maar dan ontstaat er een misverstand. Linda is verrast wanneer haar man avances maakt en vraagt hem om haar met rust te laten. Henry en Jessica raken het niet eens over wat ze zullen dragen op hun bruiloft.

Sturm der Liebe, van maandag t.e.m. vrijdag om 17.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Sturm der Liebe op VTM GO via deze link. Lees de inhouden via deze link.

Toon meer