Quantcast
Streaming

Scandinavië kleurt Netflix in mei

Seizoen 2 van Ragnarok gaat 27 mei van start op Netflix. Met deze release willen we nog vier Scandinavische titels in de kijker zetten.

Noorse dramaserie Ragnarok krijgt na een jaartje wachten een vervolg. Deze onderschatte serie is het kijken waard als je niet op zoek bent naar een klassiek Amerikaans heldenverhaal. Je mag je verwachten aan hedendaagse klimaatproblematiek, een moderne benadering van Noorse mythologie, een paar onverwachte wendingen en knappe landschappen. De onbedoeld komische momenten te midden het young adult drama doen soms wel wat Twilight-achtig aan. We geven het maar mee. Als dat het niet waard is, heb je nog vier andere Scandinavische titels om van te smullen of om naar uit te kijken. (lees verder onder de trailer)

Snabba Cash

De levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom. Snabba Cash is nu beschikbaar op Netflix.

Love & Anarchy

Een getrouwde consulente en een jonge IT’er beginnen een flirterig spel dat de maatschappelijke normen tart. Ze worden gedwongen eens goed in de spiegel te kijken en hun levens flink onder de loep te nemen. Love & Anarchy is nu beschikbaar op Netflix. Seizoen 2 verschijnt in 2022.

Dancing Queens

Leven in een kleine wereld maar met grote dansambities. Een jonge vrouw vermomt zich als man om op te treden in een niet al te succesvolle dragclub. Dancing Queens is beschikbaar op Netflix vanaf 3 juni.

Young Royals

Een prins die vrij is van zijn koninklijke verplichtingen, krijgt eindelijk de kans om zijn ware zelf te ontdekken, totdat hij onverwacht troonopvolger wordt. Young Royals is binnenkort beschikbaar op Netflix. Een trailer of foto is nog niet beschikbaar.

Ragnarok seizoen 2 is vanaf 27 mei te bekijken op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen