Quantcast

Privacy Policy

Beheer

De website www.seriekijker.be staat onder beheer van Seriekijker. De contactgegevens zijn te vinden op ons contactformulier.

Bij het bezoeken van onze website

Wanneer u een bezoek brengt aan de website Seriekijker, verwerkt Seriekijker persoonsgegevens van u.

1. Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het verbeteren van uw website-ervaring;
Het personaliseren van de inhoud (waaronder ook advertenties)
Het bezorgen van onze nieuwsbrief (mits je expliciete toestemming)
Het behandelen van uw vragen, verzoeken en klachten rond privacy.
Mits expliciete toestemming kan u zich ook registreren op onze nieuwsbrief.

2. Persoonsgegevens die wij verzamelen

In het kader van uw bezoek aan onze website verwerkt Seriekijker uw identificatie- en contactgegevens. Verder verwerken wij authenticatiegegevens voor uw aanmelding en bepaalde cookies. Meer informatie hierover in de cookieverklaring.

3. Hoe hebben wij uw persoonsgegevens verkregen

Wij verkrijgen de persoonsgegevens die u aan ons meedeelt tijdens uw aanmelding (op uw initiatief) alsook indirect tijdens uw websitebezoek

4. Met wie delen wij uw persoonsgegevens

Seriekijker deelt uw persoonsgegeven mee aan onderstaande derde partijen. Deze ondersteunen Seriekijker in de hosting van haar website en haar communicatie met u.

Mailchimp
Facebook Pixel
Google Analytics
Google Adsense

5. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij verbinden ons ertoe uw persoonsgegevens niet langer te bewaren dan noodzakelijk om de bovenvermelde doeleinden te realiseren. Dit betekent dat zodra u uw profiel verwijdert, de relevante persoonsgegevens actief worden verwijderd of geanonimiseerd.

Deelnemen aan een wedstrijd

Wanneer u zich inschrijft voor een wedstrijd van Seriekijker, verwerkt Seriekijker persoonsgegevens van u.

1. Waarom verzamelen wij uw persoonsgegevens

Wij verzamelen en verwerken uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Het contacteren van de prijswinnaar

2. Persoonsgegevens die wij verzamelen

In het kader van uw deelname aan een wedstrijd of evenement verwerkt Seriekijker uw identificatie- en contactgegevens en professionele gegevens.

3. Hoe hebben wij uw persoonsgegevens verkregen

Wij beschikken over uw persoonsgegevens door uw rechtstreekse inschrijving voor onze wedstrijden.

4. Met wie delen wij uw persoonsgegevens

Seriekijker deelt uw persoonsgegevens mee met onderstaande (categorieën van) derde partijen. Deze ondersteunen Seriekijker in de organisatie van een wedstrijd.

Mailchimp

5. Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens

Wij verbinden ons ertoe uw persoonsgegevens niet langer te bewaren dan noodzakelijk om de bovenvermelde doeleinden te realiseren.

Google Analytics

Seriekijker maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken en hoe effectief de Adwords-advertenties van Seriekijker bij Google zoekresultaatpagina’s zijn. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Seriekijker te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Seriekijker heeft hier geen invloed op. Seriekijker heeft Google geen toestemming gegeven om via Seriekijker verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen, verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@seriekijker.be. Seriekijker zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen

Seriekijker neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Seriekijker maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Seriekijker verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met Seriekijker op via info@seriekijker.be. Deze site is een website van Seriekijker.

Seriekijker is als volgt te bereiken:
Sint-Katelijnevest 67 Bus 62
B-2000 Antwerpen

E-mailadres: info@seriekijker.be

Vragen

Bezoekers kunnen met hun vragen over deze Privacy Policy terecht op onze Contactpagina. De contactgegevens staan vermeld op de website die genoemd wordt in lid 1 van deze Privacy Policy.

Disclaimer

Seriekijker is gerechtigd de inhoud van de Privacy Policy te wijzigen zonder dat de bezoeker daarvan op de hoogte wordt gesteld. Het doorvoeren van de wijziging op de website is daarvoor afdoende.