Quantcast
Streaming

Opnames ‘You’ en ‘Atypical’ stilgelegd door toenemende coronabesmettingen

Een serie of film opnemen de dag van vandaag, het is geen gemakkelijke opgave meer. Door de coronapandemie zijn er strenge veiligheidsprotocollen gekomen die op een set gerespecteerd moeten worden. Van zodra iemand van de cast of crew symptomen vertoont van COVID-19, ligt heel de productie stil voor een aantal weken.

Bij veel producties van Netflix zijn tot op heden de opnames van hun reeksen intern goed verlopen. De reden dat de opnames voor het derde seizoen van ‘You’ en vierde seizoen van ‘Atypical’ stilliggen, is dan ook omwille van een externe reden. Namelijk doordat in het zuiden van Californië de besmettingen hard toenemen, kan de crew haar opnames niet hervatten.

Begin november liet Netflix op haar officiële Twitteraccount weten dat de opnames van het derde seizoen van ‘You’ van start waren gegaan. Na twee maanden filmen ligt de productie nu even stil.

Als alles goed meezit, mogen de opnames voor deze series weer hervat worden op 18 januari 2021. Of deze vertraging gevolgen heeft voor de release van ‘You’ en ‘Atypical’ is voorlopig nog niet geweten.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen