Quantcast
Streaming

Ontdek de trailer van de Disney+ Original “Het Mysterieuze Benedict Genootschap”

Disney+ heeft vandaag de trailer en het key art vrijgegeven voor de nieuwe Original serie “Het Mysterieuze Benedict Genootschap”. Gebaseerd op de best-selling boekenreeks van Trenton Lee Stewart, volgt de serie vier begaafde weeskinderen die worden gerekruteerd door de excentrieke Mr. Benedict (Tony Hale) om de wereld te redden. Emmy® Award-winnaar Tony Hale speelt de hoofdrol in de 8-delige serie die vrijdag 25 juni 2021 op Disney+ in première gaat.

Na het winnen van een studiebeurswedstrijd, worden vier begaafde weeskinderen gerekruteerd door de eigenaardige Mr. Benedict voor een gevaarlijke missie om de wereld te redden van een wereldwijde crisis die bekend staat als The Emergency. Reynie, Sticky, Kate, en Constance moeten infiltreren in het mysterieuze L.I.V.E. Institute om de waarheid achter de crisis te ontdekken.

Wanneer de directeur, de verfijnde Dr. Curtain achter deze wereldwijde paniek blijkt te zitten, moeten de kinderen van “Het Mysterieuze Benedict Genootschap” een plan bedenken om hem te verslaan.  “Het Mysterieuze Benedict Genootschap” met Tony Hale, Kristen Schaal, Ryan Hurst, MaameYaa Boafo, Gia Sandhu, Seth Carr, Emmy DeOliveira, Mystic Inscho en Marta Kessler.  De serie is uitvoerend geproduceerd door Sonar Entertainment, 20th Television, Jamie Tarses, Karen Kehela Sherwood, Deepak Nayar, James Bobin, en Matt Manfredi en Phil Hay die als schrijvers en makers fungeren. De showrunners voor de serie zijn Darren Swimmer en Todd Slavkin.

Het Mysterieuze Benedict Genootschap, beschikbaar vanaf 21 juni 2021 op Disney+.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen