Quantcast
Streaming

Ontdek de eerste beelden van ‘Jupiter’s Legacy’

De officiële beelden van ‘Jupiter’s Legacy‘ toont de transitie van de schetsen van Frank Quitely, de tekenaar van de comics, naar de eerste beelden van de nieuwe dramaserie ‘Jupiter’s Legacy‘. De serie is vanaf 7 mei 2021 exclusief beschikbaar op Netflix.

In de eerste beelden maken we kennis met de gevaarlijkste schurk aller tijden: Blackstar. We ontmoeten ook Hutch (Ian Quinlan), de zoon van een van de bekendste schurken ter wereld en Chloe Sampson (Elena Kampouris), dochter van ‘s werelds grootste superhelden. Sheldon Sampson (Josh Duhamel) wordt ook samen met zijn zoon, Brandon Sampson (Andrew Horton) onthuld. 

© Netflix

Tenslotte wordt de eerste generatie superhelden Lady Liberty/Grace Sampson (Leslie Bibb), The Utopian/Sheldon Sampson (Duhamel) en Brainwave/Walter Sampson (Ben Daniels) geïntroduceerd.  

De eerste generatie superhelden heeft de mensheid bijna een eeuw veilig kunnen houden. Nu is alle hoop gevestigd op hun kinderen om deze erfenis voort te zetten. De spanning stijgt echter wanneer de jonge superhelden, die zichzelf heel graag willen bewijzen, worstelen met de hoge verwachtingen van hun omgeving en de druk die zij zichzelf opleggen.

De cast van de serie bestaat onder meer uit Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade en Matt Lanter. 

Jupiter’s Legacy’, wereldwijd beschikbaar op Netflix vanaf 7 mei 2021.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen