Quantcast
Televisie

Nieuwe dramaserie A Teacher gaat van start op Fox

In de FX mini-serie A Teacher ontdekken we de complexiteit en gevolgen van een roofzuchtige relatie en volgen we het verhaal van Claire Wilson (Kate Mara), een jonge lerares op een middelbare school in een buitenwijk van Texas en haar leerling, Eric Walker (Nick Robinson).

Synopsis

Claire is de nieuwste lerares op Westerbrook High School. Ongelukkig in haar huwelijk met haar jeugdliefde Matt Mitchell (Ashley Zukerman), ver verwijderd van haar broer Nate Wilson (Adam David Thompson) en wanhopig op zoek naar verbondenheid, raakt ze al snel bevriend met mededocent Kathryn Sanders (Marielle Scott). Claires leven verandert wanneer Eric, een charmante laatstejaarsstudent in haar Engelse les, om hulp vraagt bij de voorbereiding op zijn eindexamen.

Eric is de aanvoerder van het voetbalteam en bijna onafscheidelijk van zijn beste vrienden, Logan Davis (Shane Harper) en Josh Smith (Dylan Schmid). Op het eerste zicht lijkt zijn leven perfect, maar Eric ervaart grote druk van zijn studies en het solliciteren voor een geschikte universiteit en een parttime job. Daarnaast zorgt hij mee voor zijn twee jongere broers, zodat zijn moeder Sandy (Rya Ingrid Kihlstedt) de familie kan onderhouden.

Naarmate Claire en Eric meer tijd samen doorbrengen, worden grenzen overschreden. De blijvende schade die door Claires keuzes wordt aangericht, wordt voor hen, en hun vrienden en familie, onmogelijk om te negeren.

A Teacher, vanaf maandag 22 maart 2021 om 21.30 uur bij FOX.

FOX is te ontvangen via kanaal 13 bij Telenet, kanaal 65 bij Proximus en kanaal 15 bij Orange.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen