Quantcast
Streaming

Nieuw op Netflix in oktober 2020

Wat kunnen we deze maand op Netflix kijken? Seriekijker somt elke maand de nieuwste series voor je op. Dit kan je in oktober 2020 verwachten op Netflix, met o.a. Emily in Paris en The Haunting of Bly Manor.

Modern Family: Seizoen 11

Netflix haalde op 1 mei de eerste acht seizoenen van Modern Family naar zijn streamingdienst. Het duurde daarna niet lang totdat ook seizoen negen en tien volgden. In de Amerikaanse sitcom draait het om de levens van de familie Pritchett.

Vanaf 1 oktober staat het slotseizoen van de reeks op Netflix. Daarmee komt er een eind aan de komedieserie die in 2009 van start ging. In totaal heeft de serie liefst 250 afleveringen gekregen.

Modern Family: Seizoen 11, vanaf 1 oktober op Netflix.

How To Get Away With Murder: Seizoen 6

In How to Get Away with Murder kijken we mee met Annalise Keating, een professor in de strafrecht die haar geselecteerde studenten het beste wil leren. Als ze in de problemen komt, raken haar studenten al snel betrokken bij een moordcomplot. Recent laaiden de geruchten op dat het zesde seizoen wel eens het laatste seizoen kon worden voor Keating en dat blijkt nu ook waar te zijn.

“Het aankomende zesde seizoen van How To Get Away With Murder wordt het laatste seizoen. Dit seizoen zal de klas van professor Annalise Keating volgen in het laatste semester van hun rechtenstudie. En dat terwijl misleiding, angst en schuld die de studenten aan Keating bindt dodelijker is dan ooit.”

How to Get Away with Murder: Seizoen 6, vanaf 1 oktober op Netflix.

Emily in Paris

Emily krijgt de kans om naar Parijs te verhuizen voor een jaar omdat haar baas, die normaal zou gaan, zwanger is. Hun bedrijf in Chicago heeft een kleiner Frans marketingbedrijf overgenomen en Emily gaat daar werken om mee de Amerikaanse zienswijze over te brengen. Ze spreekt echter geen letter Frans en de Fransen zitten niet op haar te wachten. Hoewel ze met haar vriend een lange afstandsrelatie wil onderhouden geeft hij er al snel de brui aan waardoor zij zelf op zoek gaat naar de liefde in Parijs.

Emily in Paris, vanaf 2 oktober op Netflix.

The Haunting of Bly Manor

Bly Manor is het vervolg op Netflix-horrorhit The Haunting of Hill House. Toch is bijna alles anders. Het verhaal focust zich nu op een nieuw vervloekt spookhuis, bevolkt door nieuwe personages die gedeeltelijk door de Hill House-cast worden gespeeld.

The Haunting of Bly Manor, vanaf 9 oktober op Netflix.

Star Trek: Discovery: Seizoen 3

We hebben er even op moeten wachten, maar deze maand kunnen we het derde seizoen van Star Trek: Discovery bekijken op Netflix.

Voor het derde seizoen gaat er wel het één en ander veranderen. Zo wordt er een tijdsprong gemaakt van 930 jaar. Dat brengt kijkers in een compleet nieuwe wereld.

Star Trek: Discovery: Seizoen 3, vanaf 16 oktober op Netflix.

Grand Army

Vijf leerlingen op de grootste openbare highschool in Brooklyn proberen in een chaotische wereld te presteren, te overleven, los te breken en de toekomst vorm te geven.

Grand Army, vanaf 16 oktober op Netflix.

Pup Academy: Seizoen 2

Harige vriendjes gaan op een ‘bijhondere’ reis in deze serie over een speciale school voor de schattigste, knuffeligste en nieuwsgierigste puppy’s.

Pup Academy: Seizoen 2, vanaf 16 oktober op Netflix.

Unsolved Mysteries: Deel 2

Deze spannende revival van de bekende documentaireserie gaat over waargebeurde, raadselachtige verdwijningen, schokkende moorden en bovennatuurlijke ervaringen.

Unsolved Mysteries: Deel 2, vanaf 19 oktober op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen