Quantcast
Streaming

Netflix maakt nieuwe trailer bekend van Álex Pina’s Sky Rojo

Sky Rojo is de nieuwe actieserie van de makers van La casa de papel. Het hoofdpersonage Coral (Verónica Sánchez) Club Las Novias weet het bordeel te ontvluchten, samen met Wendy (Lali Espósito) en Gina (Yany Prado). In hun zoektocht naar vrijheid worden ze op de hielen gezeten door Moisés (Miguel Ángel Silvestre) en Christian (Enric Auquer), de handlangers van hun pooier en clubeigenaar Romeo (Asier Etxeandia). 

De drie vrouwen beginnen aan een wanhopige reis op zoek naar vrijheid en komen oog in oog te staan met alle mogelijke gevaren. Maar niets is te veel wanneer vijf minuten langer in leven blijven het enige is dat telt. De vrouwen moeten met vastberadenheid, een vooruitziende blik en een gezond gevoel voor humor er voor zorgen dat ze niet worden ingehaald door de realiteit.

Donkere humor, een gezonde dosis actie en pure adrenaline. Dat is de belofte van Sky Rojo, een nieuwe Netflix Original die wereldwijd in première gaat op 19 maart 2021. Sky Rojo is bevestigd voor twee seizoenen.

Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen van elk 25 minuten en een mix van genres, wordt door de makers Álex Pina en Esther Martínez Lobato (La casa de papel) aangeduid als ‘Latin pulp’.

Sky Rojo, beschikbaar vanaf 19 maart 2021 op Netflix.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen