Quantcast
Streaming

Netflix deelt teaser van nieuwe mysterieuze serie van de makers van Dark

Netflix heeft een teaser onthult van de nieuwe mysterieuze dramareeks 1899. De nieuwe Netflix Original wordt geproduceerd door het Duitse productiehuis Dark Ways, dat ook al in stond voor de populaire mysterieuze dramaserie Dark. De oprichters van het bedrijf, Jantje Friese en Baran bo Odar kondigen de productiestart van de serie aan.

Na de bekroonde Duitse serie Dark, gaat Netflix opnieuw de samenwerking aan met het Duitse productiehuis Dark Ways voor de productie van de nieuwe Netflix Original 1899. De reeks zal worden opgenomen in een nieuw, virtueel productiestadium. Het is de grootste LED-Volume van zijn soort in Europa en biedt de mogelijkheid om een groot aantal complexe visuele effecten op camera vast te leggen via virtuele sets en locaties die zijn gecreeërd op basis van computergestuurde technologie.

1899 is een echte Europese serie met personages uit verschillende landen die elk hun eigen taal spreken. We prijzen ons gelukkig dat dit schitterende talent van over de hele wereld samen met ons deze spannende reis wilt aanvatten.

Jantje Friese, schrijver, producent en maker

De virtuele productiefase staat op naam van Dark Bay, een bedrijf dat is opgericht door Dark Ways en Studio Babelsberg met de steun van Netflix. De virtuele productiefase zal van start gaan in de Babelsberg Studios in de buurt van Berlijn. De studio’s zorgen voor een nieuwe en innovatieve manier van creatieve storytelling.

De releasedatum van 1899 wordt later bekendgemaakt.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen