Quantcast
Streaming

Lupin deel 2 deze zomer op Netflix: bekijk de eerste beelden

Goed nieuws voor de fans van Lupin! Netflix kondigde eerder al aan dat het tweede deel van Lupin deze zomer zou verschijnen en lost nu de eerste beelden van het nieuwe seizoen.

In tijden van ‘in ons kot blijven’ is Netflix populairder dan ooit. Zowel ‘Bridgerton’ als ‘The Queens Gambit’ konden elk 63 miljoen abonnees bekoren, maar de Franstalige serie ‘Lupin’ springt met maar liefst 70 miljoen kijkers haasje over. Het geheim? Spanning, mysterie en een charmante dief in hartje Parijs.

Lupin - © Netflix
Lupin – © Netflix

Bloedstollende series, komedies, een potje schaken of een zeemzoet romantisch drama, Netflix heeft het allemaal. Naast topreeksen als ‘The Queens Gambit’ en ‘Bridgerton’ die momenteel het meest besproken zijn, mag ook ‘Lupin’ zich aan het lijstje toevoegen. De nieuwe Franstalige kraskraker over meesterdief Arsène Lupin heeft al meer dan 70 miljoen abonnees bereikt. Het is de eerste Franstalige serie die een plekje in de top 10 van de best bekeken Netflix series heeft bemachtigd.

‘Lupin’ vertelt het verhaal van Assane Diop, een tiener die zijn vader verliest na beschuldiging van een niet gepleegde misdaad. Om zich te wreken vindt hij vijventwintig jaar later inspiratie in de boeken over meesterdief Arsène Lupin. Wat volgt is een kat-en-muisspel vermomd in de meest uiteenlopende gedaantes.

This isn’t a game anymore

De drang tot wraak op Hubert Pellegrini heeft Assane’s familie letterlijk uit elkaar gerukt. Assane staat met zijn rug tegen de muur. De enige uitweg is een nieuw plan verzinnen, ook al brengt hij daarmee zijn eigen leven in gevaar.

Lupin - © Netflix
Lupin – © Netflix

Lupin cast & crew

De cast van Lupin bestaat uit Omar Sy, Hervé Pierre, Nicole Garcia, Clotilde Hesme, Ludivine Sagnier, Antoine Gouy, Shirine Boutella en Soufiane Guerrab.

De reeks wordt gemaakt door George Kay in samenwerking met François Uzan, geregisseerd door Ludovic Bernard (aflevering 6-7) en Hugo Gélin (aflevering 8, 9 & 10) en geproduceerd door Gaumont Télévision (Isabelle Degeorges, Nathan Franck).

Het tweede deel van LUPIN is deze zomer te zien op Netflix.

Bekijk hier het eerste deel van LUPIN op Netflix.

Klik hier voor meer Netflix nieuws.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen