Quantcast
Inhouden

Lisa van 8 tot 12 maart 2021

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 8 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 31: Naviad = Jonas?!

Wanneer Dorine Mark met Renée betrapt, zet ze definitief een punt achter de relatie. Mark en Renée stellen daarna aan Lars voor dat ze in zijn appartement intrekken. In ruil hoeft Lars geen huur te betalen. John dringt zich steeds meer op in het leven van Suzanne. Katja – geteisterd door een zware huiduitslag – kan hem steeds moeilijker tolereren. Wanneer Zoë te horen krijgt dat Lars gevoelens heeft voor Renée, voelt ze zich gekwetst en wil ze weg. Remco probeert iedereen te overtuigen zijn vlogkanaal te volgen en probeert Jelle’s raad om sexier te zijn, op te volgen. Dorine en Gert smeden een nieuw plan: het bedrijf tot faillissement brengen en het vervolgens zelf opkopen. Lisa ontdekt dat ‘Naviad’ Jonas is.

Dinsdag 9 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 32: Lepeltje, lepeltje

Lisa stuurt per ongeluk een verkeerde foto naar ‘Naviad’. Het komt tot een confrontatie tussen John en een vrouw in het restaurant. Pilar en Katja zijn getuige. Dorine doet Remco een voorstel: zaakvoerder worden in ruil voor het stelen van Marks Mont Blanc-balpen. Remco confronteert Lars met het gegeven dat Zoë een crush heeft op Lars. Zoë zelf, die zich afgewezen voelt door Lars, besluit om terug te keren naar Amerika.

Woensdag 10 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 33: Jonas vraagt Stille Kracht op date

Lisa moet uit haar comfortzone treden en wordt gevraagd om samen met Mikhel modellen te gaan spotten. Jonas vraagt Stille Kracht op date. Eenmaal Katja op het werk terugkomt, bevindt ze zich al gauw in het oog van een door Gert opgezette storm: hij beschuldigt haar van plagiaat. Dorine ontslaat het poets- en securityteam op vermoeden van een diefstal, die ze zelf samen met Remco heeft geënsceneerd. Ze roept het bedrijf GeDo in het leven om een nieuw poets- en securityteam aan te leveren en maakt van Remco de CEO. Die is in de wolken. Hij maakt meteen zijn eerste kost… een gehuurde sportwagen.

Donderdag 11 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 34: Katja ontdekt dat Jonas en Lisa op date gaan

Lisa besluit om met Jonas op date te gaan. Remco gebruikt ’t Excuus als kantoorruimte, tot ergernis van Lars. Na een mosseldiner voelt Renée zich misselijk. Gelukkig voelt Lars zich ook niet helemaal top, waardoor ze gerustgesteld is dat het zeker aan het eten ligt. Katja irriteert zich aan het verliefde gedrag van haar moeder en John.

Vrijdag 12 maart 2021

Seizoen 1 – aflevering 35: Herbert Danton in town

Katja probeert de date tussen Jonas en Lisa te saboteren. Dat lukt in eerste instantie, maar Pilar motiveert Lisa om deze kans niet te laten liggen. Zoë moet opnieuw haar uiterste best doen om ervoor te zorgen dat haar ware identiteit niet wordt onthuld nu Herbert Danton in het land is. Dorine zit achter Remco’s veren: hij moet zo snel mogelijk een nieuw poetsteam bij elkaar krijgen. Jelle vertelt dat hij een nieuwe challenge heeft gevonden: wasabipoeder snuiven!

Lisa, elke weekdag om 18.20 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Lisa via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.


Toon meer

Gerelateerde Artikelen