Quantcast
Inhouden

Lisa van 21 tot 25 juni 2021

Lisa is – na Sara, LouisLouise, David en Ella – de vijfde telenovelle van VTM. Lisa droomt van een carrière in een hip marketingbureau. Met haar intelligentie en creativiteit heeft ze alles in huis om het te maken, maar haar extreme schuchterheid zorgt ervoor dat ze niet vooruit kan.

Maandag 21 juni 2021

Seizoen 1 – aflevering 103: Lisa helpt Jonas en Mark met de Chulo-spot

Lisa steelt een kopie van de Chulo-spot uit Gerts kantoor en stuurt die op naar de Hotspot-wedstrijd met Jonas en Mark als makers. Wanneer Gert dit ontdekt, vernietigt hij alle pillen en koopt de organisator van de Hotspot-trofee om. Jelle is smoor op Mikhel, maar krijgt het niet gezegd. Remco doet een impulsief huwelijksaanzoek aan Pilar. De ‘all you can eat’-avond is een succes. Simons kookkunsten doen Suzanne denken aan Erik. Dorine vertelt Renee over Marks agressie. Lisa krijgt hallucinaties en paniekaanvallen en loopt weg.

Dinsdag 22 juni 2021

Seizoen 1 – aflevering 104: Lisa ontdekt dat ze coke en speed neemt

Lisa heeft nood aan pillen en loopt in paniek naar Massa, maar wanneer ze het binnenplein oploopt, dreigt ze onder een grote liftwagen terecht te komen. Jonas ziet alles gebeuren en redt haar. Renee is teleurgesteld dat Mark zijn agressief verleden voor haar heeft achtergehouden en maakt zich zorgen. Mark verblijft een paar dagen op hotel. Elke flirt met Remco en Lars wordt closer met Pilar. Zo willen ze Pilar en Remco terug bij mekaar krijgen. Maar tussen Lars en Pilar groeit er iets. Jonas ontfermt zich over Lisa en regelt een arts voor haar. Hij komt te weten dat ze Jonas en Mark heeft geholpen met HOTSPOT en vertrouwt haar daarom opnieuw. Uit een bloedonderzoek wordt duidelijk dat Lisa coke en speed in haar systeem heeft. Ze beseft dat Gert haar heeft gedrogeerd. Jonas is razend op zijn broer en neemt zich voor om voor Lisa te zorgen.

Woensdag 23 juni 2021

Seizoen 1 – aflevering 105: De HOTSPOT-trofee voor de Chulo-campagne gaat naar Gert en Dorine

Lisa wordt wakker in de slaapkamer van Jonas. Ze vertrekt wanneer Katja aankomt en gaat naar ’t Excuus, waar ze Pilar ziet. Ze vertelt aan Pilar dat Jonas haar heeft geholpen om te stoppen met de pillen, en ze maken het weer goed. Jonas en Mark gaan naar de prijsuitreiking voor HOTSPOT: hun campagne wint, maar Gert en Dorine gaan met de eer lopen. Lisa probeert Jonas op te peppen: hun campagne heeft gewonnen, dat is het belangrijkste. Jonas krijgt een telefoon van de CEO van Krëfel: hij en Mark mogen de nieuwe campagne voor Krëfel uitwerken. Toch reden voor een feest. ’s Avonds op het feest in de Keetal bedankt Jonas Lisa voor haar hulp. Katja is niet blij dat zij niet in de bloemen is gezet en vertelt tegen Suzanne dat Lisa een junkie is. Renee probeert tevergeefs Mark te bereiken. Mark belt haar op en spreekt een bericht in dat hij niet zonder haar kan en veel van haar houdt.

Donderdag 24 juni 2021

Seizoen 1 – aflevering 106: Feestje in Keetal eindigt in drama

Lisa neemt op het feest het woord en bekent aan iedereen dat ze verslaafd was aan de pillen die ze nam om haar verlegenheid te overwinnen. Ze bedankt ook haar vrienden omdat ze er voor haar waren en ze hoopt dat ze haar zullen steunen. Suzanne wil liever dat Lisa zich laat opnemen, maar Lisa kan haar overtuigen dat het beter is voor haar dat ze in haar vertrouwde omgeving blijft waar ze kan terugvallen op haar vrienden. Simon heeft de biecht gehoord en beseft nu dat Lisa hem waarschijnlijk maar half gehoord heeft toen hij haar zei dat hij haar vader is. Hij besluit het nog eens te zeggen en vraagt haar per sms om eens te babbelen. Jonas is kwaad op Katja omdat ze Suzanne op de hoogte heeft gebracht van Lisa’s verslaving. Katja voelt zich in de steek gelaten en is bovendien jaloers op de aandacht die Lisa alweer krijgt. Ze verlaat het restaurant en gaat naar het appartement van Jonas. Pilar meent gezien te hebben dat Elke en Remco mekaar kussen.

Vrijdag 25 juni 2021

Seizoen 1 – aflevering 107: Gert ensceneert een ongeval

Gert heeft Mark met de trofee doodgeslagen en verstopt samen met Dorine het lijk in een container. Ze gaan thuis een plan beramen. Even later komen ze terug en halen het lichaam van Mark weg. De volgende dag ensceneert Gert een ongeval met de auto: hij rijdt tegen een heel hoge snelheid en ‘verliest’ dan de controle over het stuur. Dorine zit thuis en weent bittere tranen: ze vreest dat ze ook Gert kwijt is. Katja heeft gezien dat Dorine en Gert Mark hebben vermoord. Ze heeft alles gefilmd en is overstuur. Jonas en Lisa nemen afscheid van de laatste gasten. Jonas maakt zich zorgen omdat Mark niet op het feest is verschenen.De volgende dag ontmoeten Lisa en Jonas de CEO van Krëfel. Ook op die bespreking komt Mark niet opdagen. Renee zit alleen thuis en wacht op Mark. Ze laat ettelijke berichten na op zijn voicemail, maar tevergeefs. De volgende dag is ze de wanhoop nabij. Pilar vertelt in tranen aan Lars dat Remco en Elke hebben gekust.

Lisa, elke werkdag om 20.05 uur op VTM.

Bekijk de afleveringen van Lisa via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen