Quantcast
Televisie

Laatste afleveringen van tiende seizoen ‘The Walking Dead’ gaan van start op FOX

Fans van ‘The Walking Dead’ zitten al een tijd op hun honger. Het tiende seizoen ging in de Verenigde Staten van start op 6 oktober 2019 en zou normaal afgerond worden op 12 april 2020. Echter konden 7 afleveringen niet uitgezonden worden omwille van de coronacrisis. Hierdoor verdween ‘The Walking Dead’ op 5 april van het scherm en werd aflevering 16 eenmalig op 4 oktober 2020 uitgezonden. De overige zes afleveringen zullen vanaf 1 maart 2021 uitgezonden worden.

In de laatste afleveringen van ‘The Walking Dead’ waren de kijkers getuige van de val van Alpha (Samantha Morton) en het einde van de Whisperers War. Het koninkrijk was gevallen, Hilltop was vrijwel verwoest en Alexandrië werd verlaten om zich voor te bereiden op de laatste strijd. De overlevenden zaten in de val en werden van elkaar gescheiden. Maar toen ze met de dood werden geconfronteerd, kwamen ze samen om te vechten, waarbij ze Beta (Ryan Hurst) vermoordden en de dreiging van de horde uitschakelden.

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

‘The Walking Dead’ – seizoen 10c, vanaf maandag 1 maart 2021 om 20.35 uur op FOX.

FOX is te ontvangen via kanaal 13 van Telenet, kanaal 65 van Proximus en kanaal 15 van Orange.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen