Quantcast
Inhouden

Home and Away van 8 tot 12 maart 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 8 maart 2021

Tussen Ari en Tane gaat het van kwaad naar erger. Zullen ze er ooit in slagen om het verleden achter zich te laten? Marilyn voelt zich eenzaam. Evan vertelt Roo de waarheid over waarom hij nu plots contact opnam met Ryder. Alf en Martha keren terug van hun huwelijksreis.

Dinsdag 9 maart 2021

Alf heeft het gevoel alsof zijn hele wereld op z’n kop werd gezet tijdens zijn afwezigheid. Ziggy probeert Maggie op te beuren. Roo raadt Evan aan om Ryder zo snel mogelijk de waarheid te vertellen.

Woensdag 10 maart 2021

Alf doet zijn ronde in Summer Bay om op de hoogte te geraken van alle nieuwtjes. Roo praat met Evan en probeert hem te overtuigen om Ryder in te lichten over zijn ziekte. Ziggy moet de knoop doorhakken: blijft ze bij Dean wonen of keert ze terug naar huis om Maggie te steunen?

Donderdag 11 maart 2021

Maggie polst bij Ziggy of ze wel zeker is van haar beslissing om terug naar huis te komen wonen. Colby en Jasmine proberen de lucht tussen hen te klaren, maar Jasmine wordt kwaad wanneer ze ontdekt dat hij en Willow achter haar rug over haar gepraat hebben. Willow krijgt vervolgens de volle laag. Jasmine zoekt steun bij Tori. Maggie besluit Coco een bezoekje te brengen.

Vrijdag 12 maart 2021

Gemma is nerveus voor de housewarming. Ze hoopt dat alles vlot verloopt. Ari zet zijn trots opzij en nodigt ook John uit voor het feestje. Jasmine probeert opnieuw meer betrokken te geraken bij het leven van Grace. Mackenzie zorgt voor spanning tussen Ari en Tane. John wordt onwel en stort in.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen