Quantcast
Inhouden

Home and Away van 3 tot 7 mei 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 3 mei 2021

Colby, Dean en Willow proberen de woede van Amber te begrijpen, maar vooral Willow heeft het moeilijk met de situatie. Dean probeert Amber vervolgens uit te leggen waarom ze Colby vergeven hebben voor wat er in het verleden is gebeurd. Colby op zijn beurt vraagt Amber om Willow niet te betrekken bij haar woede ten opzichte van hem. John besluit Amber een kans te geven als zijn thuishulp. Marilyn heeft het moeilijk met de verandering.

Dinsdag 4 mei 2021

Tane gaat aan de slag in Salt. Hij wil zich bewijzen, maar wordt afgeleid door het geflirt van Amber, die stevig de bloemetjes aan het buitenzetten is met Willow. Dean en Ziggy besluiten mee te feesten. Nikau nodigt Bella uit voor een gezellige avond, maar die wordt verstoord door Tane en Amber.

Woensdag 5 mei 2021

Nikau is van slag na zijn mislukte poging om Bella een romantische avond te bezorgen en vraagt advies aan Ryder voor het organiseren van dé perfecte date. Irene is bezorgd om Jasmine en is gekwetst als ze steun zoekt bij de ouders van Robbo in plaats van bij haar. Tane daagt op in Salt voor zijn volgende shift en Mackenzie zet meteen de puntjes op de i.

Donderdag 6 mei 2021

Jasmine negeert de oproepen van Irene en stort zich volledig op het werk op de boerderij, terwijl ze Ian en Wendy volledig in het ongewisse laat over wat er gebeurd is. Zij maken zich zorgen en nemen contact op met Colby. Tori voelt zich schuldig en heeft hierover een discussie met Justin. Irene en Colby besluiten Jasmine op te zoeken op de boerderij, maar worden niet bepaald met open armen ontvangen. Ryder is compleet van slag door het nieuws over zijn vader.

Vrijdag 7 mei 2021

Ian en Wendy begrijpen niet waarom Jasmine zo kwaad is op Colby en Irene, die hen uiteindelijk inlichten over de recente gebeurtenissen. Na een goed gesprek met Ian en Wendy besluit Jasmine om terug te keren naar Summer Bay, waar Tori vastberaden is om haar te tonen dat ze om haar geeft. Roo praat met John en Marilyn, die allebei aan haar toegeven dat hun huwelijk voorgoed voorbij is.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen