Quantcast
Inhouden

Home and Away van 29 maart tot 2 april 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 29 maart 2021

Evan is van slag wanneer hij ontdekt dat Ryder reeds op de hoogte is van zijn gezondheidstoestand. Leah is compleet in shock wanneer Justin haar aantreft in de Diner. Is ze wel sterk genoeg om dit nieuwe trauma te verwerken? Tane probeert te voorkomen dat Nikau van huis wegloopt. Ari voelt dat er iets aan de hand is.

Dinsdag 30 maart 2021

Ryder vreest het ergste wanneer hij Evan nergens kan vinden. Alf treft hem aan in het ziekenhuis, en al snel wordt duidelijk dat hij er slecht aan toe is. Roo, Alf en Ryder stellen Evan vervolgens voor om bij hen in te trekken, maar hij wil Ryder beschermen en vlucht opnieuw weg. Ari beschuldigt Tane van de inbraak. Gemma en Nikau hebben een goed gesprek. Colby zet zijn onderzoek naar de inbraak verder en is met verstomming geslagen wanneer Gemma weigert om haar vingerafdrukken te geven.

Woensdag 31 maart 2021

Evan trekt in bij Roo, Ryder en Alf, maar hij wil niet dat Ryder zijn leven stopzet om voor hem te zorgen. Colby probeert Gemma te overtuigen om alsnog haar vingerafdrukken te geven, maar zij blijft weigeren. Bella viert haar achttiende verjaardag. Ben excuseert zich bij Maggie, maar krijgt een koude douche. Wanneer ze hem vervolgens samen met Gemma ziet, besluit Maggie haar overplaatsing aan te vragen.

Donderdag 1 april 2021

Willow beweegt hemel en aarde om de verjaardag van Bella zo onvergetelijk mogelijk te maken. Ben probeert Maggie duidelijk te maken dat er niets aan de hand is tussen hem en Gemma, maar zij gelooft hem niet en denkt erover na om naar Italië te verhuizen. John voelt zich beter en wil naar huis, maar volgens Tori is hij daar nog niet klaar voor.

Vrijdag 2 april 2021

Tori en Marilyn hebben een verrassing in petto voor John. Leah gaat terug aan het werk. Zal ze de druk aan kunnen? Ben probeert Maggie op andere gedachten te brengen, maar zij is vastberaden om naar Italië te vertrekken.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 19.20 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen