Quantcast
Inhouden

Home and Away van 24 tot 28 mei 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 24 mei 2021

Ryder en Nikau proberen Bella op te monteren. Jasmine vindt dat Willow haar job in de fitness niet serieus neemt en klaagt hierover tegen Irene, maar zij verdedigt Willow en maakt haar duidelijk dat het nu haar beurt is om er voor haar vriendin te zijn. Colby doorstaat de ondervraging van Angelo, maar krijgt het moeilijk wanneer hij vragen begint te stellen over het verleden en de mishandelingen van Ross. Ook Dean doorstaat de ondervraging, maar de vraag is, zal Bella sterk genoeg in haar schoenen staan om hun alibi te bevestigen?

Dinsdag 25 mei 2021

Colby probeert Bella voor te bereiden op de ondervraging, maar zijn harde manier van aanpak zorgt ervoor dat Bella compleet van slag geraakt. Ze is doodsbang om een fout te maken. Angelo wordt ondertussen steeds achterdochtiger. Nikau en Ryder maken zich zorgen over de terughoudendheid van Bella. Nikau slaagt er uiteindelijk in om toenadering te zoeken, waarna Bella hem haar geheim toevertrouwt. Jasmine wil het goedmaken met Willow en Tori.

Woensdag 26 mei 2021

Dean en Colby zijn opgelucht wanneer ook de ondervraging van Willow goed verlopen is. Bella kan de druk niet langer aan en besluit samen met Nikau weg te vluchten uit Summer Bay. Dean en Colby zijn geschokt wanneer ze vernemen dat Bella niet is komen opdagen op het politiekantoor. Dean vindt het moeilijk om te blijven liegen tegen Ziggy. Justin maakt zich zorgen over zijn gezondheid wanneer zijn geheugen hem meer dan anders in de steek lijkt te laten.

Donderdag 27 mei 2021

Colby en Dean lichten Willow in over de verdwijning van Bella. Wanneer Dean ontdekt dat ook Nikau verdwenen is, werken hij, Colby en de Parata’s samen om de weggelopen tieners terug te vinden. Colby ontdekt dat ze een vlucht richting Mount Currawong geboekt hebben. Dean, Ari en Tane vliegen hen achterna. Ziggy beseft ondertussen meer en meer dat Dean iets voor haar verbergt. Amber heeft schokkend nieuws voor Dean.

Vrijdag 28 mei 2021

Na het nieuws van Amber besluit Dean in Summer Bay te blijven. Mackenzie neemt zijn plaats in en gaat samen met Ari en Tane op zoek naar Bella en Nikau. Nikau krijgt ondertussen twijfels over hun beslissing, maar Bella blijft erbij dat ze geen andere keuze hadden. Dean vertelt Willow dat hij een zoon heeft met Amber.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen