Quantcast
Inhouden

Home and Away van 17 tot 21 mei 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 17 mei 2021

Marilyn heeft het moeilijk om de hulp van Alf te aanvaarden. Alf en John hebben ondertussen een discussie over de Surf Club. Ziggy ontvangt de scheidingspapieren en wil dit vieren met Dean, Colby en Bella. Amber mijdt Colby nog steeds, maar wanneer Bella de waarheid ontdekt en met haar praat over de keuze die haar broer destijds maakte, krijgt Amber meer begrip voor de situatie en ze probeert het bij te leggen met Colby. Hij vraagt haar vervolgens mee naar het etentje van Ziggy. De gezellige avond wordt echter onderbroken wanneer Colby en Bella gevraagd worden om naar het politiekantoor te komen. Daar vernemen ze dat het lichaam van Ross gevonden werd.

Dinsdag 18 mei 2021

Colby, Dean, Willow en Bella komen samen nadat het lichaam van Ross gevonden werd. Dean is bang dat hij bewijsmateriaal heeft achtergelaten en Bella wil wegvluchten uit Summer Bay, maar Colby probeert hen gerust te stellen dat ze niets hoeven te vrezen zolang hun versie van de feiten hetzelfde blijft. Bovendien kan hij het onderzoek op de voet volgen. Tane brengt de nacht door met Amber.

Woensdag 19 mei 2021

Ari neemt Mackenzie mee uit voor een dagje vissen. Hij is verrast te zien dat het niet haar eerste keer is. Tane denkt erover na om Summer Bay te verlaten zodat hij Ari en Mac niet steeds tegen het lijf hoeft te lopen. Nikau probeert hem op andere gedachten te brengen. Roo en Ryder keren terug van hun trip. Marilyn voelt zich eenzamer dan ooit en lucht haar hart bij Leah.

Donderdag 20 mei 2021

Jasmine heeft haar eerste therapiesessie en Irene stelt voor om haar te vergezellen, maar dat voelt bij haar eerder aan als controle dan als steun. Ook Tori wil er zijn voor Jasmine en wanneer Irene vaststelt dat het de huwelijksverjaardag van Jasmine en Robbo is, nodigt Tori haar uit om samen met haar en Grace tijd door te brengen. Marilyn breekt en stelt zich eindelijk open voor de hulp van de mensen rondom haar. Alf loopt een oude bekende tegen het lijf.

Vrijdag 21 mei 2021

Jasmine bezorgt Tori een fotoalbum met foto’s van haar en Grace. Op het politiekantoor maakt Colby kennis met Angelo, die de zaak van Ross zal onderzoeken. John neemt samen met Alf de boekhouding van de Surf Club door en is niet opgezet met de manier waarop Alf tijdens zijn afwezigheid de zaken heeft aangepakt. Colby krijgt opnieuw last van nachtmerries.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen