Quantcast
Inhouden

Home and Away van 10 tot 14 mei 2021

Home and Away is een populaire Australische soap die zich afspeelt in de fictieve stad Summer Bay. In Vlaanderen haalt de soap een marktaandeel van 11% en bekoort zo een 100.000 kijkers. Ontdek hier wat er deze week allemaal staat te gebeuren.

Maandag 10 mei 2021

Jasmine voelt zich in een hoek gedreven door Colby, Tori en Justin. Ze is ervan overtuigd dat ze Summer Bay beter voorgoed kan verlaten. Colby probeert Tori te overhalen om met Jasmine te praten zonder Justin in de buurt en dat valt niet in goede aarde bij hem. Zal Jasmine eindelijk inzien dat ze professionele hulp nodig heeft? Marilyn vertelt aan Roo dat John wil dat ze verhuist.

Dinsdag 11 mei 2021

Het botst opnieuw tussen Willow en Jasmine, en er vallen harde woorden. Alf en Roo schrikken wanneer Ryder besluit om de begrafenis van Evan niet bij te wonen. Alf probeert er met hem over te praten, maar Ryder vermijdt het onderwerp. Marilyn gebruikt de gezondheidstoestand van John als een excuus om een verhuis uit te stellen, maar wanneer Amber hem voorziet van een alarmhorloge, heeft ze geen reden meer om te blijven.

Woensdag 12 mei 2021

Willow en Amber maken zich op voor een avondje feesten. Ziggy en Mackenzie vergezellen hen. In de club lopen ze Tane tegen het lijf en dat leidt tot een confronatie tussen Amber en Mackenzie. Alf praat met Ryder over de begrafenis van Evan, waarna Ryder besluit om de dienst alsnog bij te wonen.

Donderdag 13 mei 2021

Ziggy licht Dean in over de confrontatie tussen Mackenzie en Amber, maar Mac weigert er met hem over te praten. Ari wil weten wat er aan de hand is wanneer hij Mac en Tane samen aantreft. Nikau vertelt Bella over de speciale band die hij had met zijn vader.

Vrijdag 14 mei 2021

Ari en Mackenzie praten over haar gevoelens voor Tane. Zal dit het einde van hun relatie betekenen? Alf keert terug van de begrafenis en maakt zich onmiddellijk zorgen om Marilyn. Hij en Justin gaan langs bij John om te achterhalen wat er aan de hand is. Nikau voelt zich niet echt welkom wanneer Colby onverwacht thuiskomt. De politie doet een schokkende ontdekking.

Home and Away, van maandag t.e.m. vrijdag rond 18.45 uur bij VTM 2.

Bekijk de afleveringen van Home and Away op VTM GO via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen