Quantcast
Inhouden

Familie van 8 tot 12 maart 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 8 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 141

Amélie hoort dat de kans bestaat dat er complicaties opduiken en neemt een beslissing. Guido vindt dat Cédric met nieuwe initiatieven moet komen wil hij terug op een goed blaadje komen bij Peter en Mathias. Hanne is zenuwachtig voor de zitting bij de jeugdrechter.

Dinsdag 9 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 142

Zjef heeft zin in een feestje, maar Rudi reageert niet enthousiast. Peter en Mathias besluiten in te gaan op het voorstel van Cédric. Ook Niko krijgt er lucht van. Lars krijgt van Peter een veeg uit de pan. Een vraag van Peter schiet dan weer bij Véronique in het verkeerde keelgat.

Woensdag 10 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 143

Hanne is bang dat ze het helemaal heeft verkorven bij Quinten. Vanessa en Mathias lopen elkaar opnieuw tegen het lijf in de Foodbar. Benny biedt Jonas aan om bij hem te komen wonen. Raven wordt betrapt door Lars.

Donderdag 11 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 144

Brigitte onderneemt actie. Zal Amélie toegeven? Stefanie heeft Guido iets te zeggen en is bang voor zijn reactie. Hanne heeft op haar beurt Quinten iets op te biechten. Bij CoBrew dreigt Niko ermee om zijn Bomma’ke terug te nemen.

Vrijdag 12 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 145

Mieke is kwaad op Niko omdat hij ermee dreigt zijn Bomma’ke terug te trekken uit CoBrew. Stefanie geeft haar ondertussen een rondleiding in het appartement van Jonas. Hanne heeft een platte band en dreigt te laat te komen voor haar psychologische test. Rudi besluit Zjef te waarheid te vertellen.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM.

Bekijk de afleveringen van Familie via deze link.
Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.


Toon meer

Gerelateerde Artikelen