Quantcast
Inhouden

Familie van 5 tot 9 april 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 5 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 161

Jonas voelt zich schuldig omdat hij Stefanie in gevaar heeft gebracht. Zjef blijft Rudi uitdagen. Hij besluit om verder te gaan met zijn leven. Mathias heeft gekookt voor Vanessa, maar het afspraakje verloopt anders dan verwacht. Raven krijgt maar geen antwoord van Isa.

Dinsdag 6 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 162

Niko wil de marketing van de CoBrew-pils zelf in handen nemen. Peter vindt dat echter buiten zijn bevoegdheid. Jan betrapt Zjef in zijn woonkamer. Ook Iris zet Zjef op zijn plaats. Quinten wil niet bij de pakken blijven en organiseert zelf een initiatief voor de crèche van Gaston.

Woensdag 7 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 163

Guido’s nieuwe job brengt Zjef op het idee om broodjes rond te voeren. Rudi heeft zin om de bloemetjes buiten te zetten. Raven stort zijn hart uit bij Isa. Véronique voelt zich verraden door Peter. Ze vindt begrip bij Iris. Hanne is bang dat Quinten te intensief gaat trainen voor zijn marathon.

Donderdag 8 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 164

Zjef doet alsof de houding van Rudi hem niets kan schelen. Niko probeert hem iets duidelijk te maken. Lars heeft ondertussen wel oren naar Zjefs voorstel voor de Foodbar. In tegenstelling tot Véronique. Raven maakt zich zorgen omdat hij niets hoort van Isa.

Vrijdag 9 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 165

Lars denkt een oplossing te hebben voor het probleem van Peter. Quinten forceert zichzelf tijdens het trainen en is geblesseerd. Vanessa slaagt erin om het pantser van Mathias even te doorprikken. Voor Peter en Véronique breekt een emotionele dag aan. Véronique kan de spanningen niet langer aan en stort in bij Wolff & Bos.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen