Quantcast
Inhouden

Familie van 29 maart tot 2 april 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 29 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 156

Jonas en Benny zijn niet van plan om naar de politie te stappen. Jonas houdt er bovendien zijn eigen theorie op na. Véronique heeft het moeilijk met de situatie op de loft. Vanessa heeft zich voorgenomen om geen energie meer te steken in Mathias. Lars wil een privédetective inschakelen. Mieke zet Cédric stevig op zijn plaats.

Dinsdag 30 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 157

Cédric uit zijn frustraties tegenover Véronique. Zij doet hem een voorstel. Zjef wil geen feestje meer organiseren voor Rudi’s vijftigste verjaardag. Vanessa stelt vast dat Alfons spoorloos verdwenen is. Er wordt meteen een zoektocht georganiseerd. Raven schrijft een oprechte en emotionele brief naar Isa.

Woensdag 31 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 158

Vanessa wordt door Mathias uitgenodigd om vrijdag bij hem te komen eten. Zjef blijft koppig en wil niet naar de retrospectieve van Rudi. Ook niet wanneer die hem persoonlijk een uitnodiging komt geven. Quinten vindt dat Hanne overdrijft in haar opvoedingsregels voor Gaston. Ook Stefanie maakt zich zorgen.

Donderdag 1 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 159

Zjef en Rudi komen allebei steeds dieper in de put te zitten. Mathias wil indruk maken op Vanessa met een etentje. Hij denkt aan gastronomie, zij aan romantiek. Lars geeft zijn privédetective groen licht, maar Raven voelt zich schuldig. Hij probeert het op zijn beurt nog één keer goed te maken met Isa.

Vrijdag 2 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 160

Jonas wil de verloren ring zoeken en teruggeven, want hij is bang dat Stefanie gevaar loopt. Cédric reageert nijdig wanneer zijn voorstel weer wordt afgeschoten. Rudi probeert te genieten van zijn retrospectieve, maar mist Zjef. Hij krijgt bovendien nog een onaangename verrassing.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen