Quantcast
Inhouden

Familie van 22 tot 26 maart 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 22 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 151

Tijdens de transplantatie wordt alarm geslagen wanneer Brigitte plots een bloeddrukval kent. Lars, Raven en Véronique reageren ontzet op het nieuws dat ze te horen hebben gekregen. Vanessa is bloednerveus voor het etentje met Mathias.

Dinsdag 23 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 152

Vanessa baalt omdat de herstelling van haar auto veel meer kost dan ze had verwacht. Mieke vraagt Niko om de zieke meesterbrouwer bij CoBrew tijdelijk te vervangen. Raven bekent aan Isa dat ze elkaar niet toevallig voor het huis van haar grootvader hebben ontmoet.

Woensdag 24 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 153

Raven biecht Isa alles op. Tussen Zjef en Rudi lijkt de situatie muurvast te zitten. Mathias vraagt Mieke om Cédric de verkoop van de B&B te laten onderhandelen. Dat moet hem weer meer motiveren. Niko laat Karel weten dat hij de productie van Gust wil opdrijven.

Donderdag 25 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 154

Véronique doet Lars een voorstel. Vanessa heeft na de kosten aan haar auto nu ook grote kosten aan haar dak. Niko ontkent tegen Peter dat hij de productie van Gust heeft opgedreven. Cédric stoot Mathias en Mieke opnieuw tegen de borst. Jonas krijgt onaangenaam bezoek.

Vrijdag 26 maart 2021

Seizoen 30 – aflevering 155

Quinten doet een poging om het bij te leggen met Hanne. Lars beslist om het voorstel van Véronique een kans te geven. Raven wil het koste wat het kost goedmaken met Isa. Peter gelooft Niko niet en geeft hem een duidelijke waarschuwing. Stefanie doet een verontrustende ontdekking.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen