Quantcast
Inhouden

Familie van 12 tot 16 april 2021

Familie wordt sinds 30 december 1991 elke weekdag uitgezonden bij VTM. Ondertussen is de langslopende Vlaamse soap bezig aan seizoen 30. Hieronder kan je alvast lezen wat er volgende week staat te gebeuren.

Maandag 12 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 166

Amélie heeft last van een paniekaanval. Stefanie merkt iets vreemds op en is in shock. Bij Wolff & Bos wordt Wannes ontslagen. Lars heeft al een nieuwe personeelsmanager in gedachten, maar die ziet Véronique niet zitten. Guido is dolgelukkig omdat hij Mila en Milou kan terugzien.

Dinsdag 13 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 167

Stefanie neemt Jonas in vertrouwen, hij biedt een luisterend oor. De dokter schrijft Quinten twee weken rust voor, waardoor hij de benefiet niet zal halen. Rudi houdt Hanne aan haar belofte. Raven kan Isa niet bereiken. Cédric krijgt groen licht voor zijn plan met de Jan & Alleman.

Woensdag 14 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 168

Rudi is moe en besluit het uitgaansleven even voor bekeken te houden. Zjef gooit Jan harde verwijten naar het hoofd. Jan is ondertussen niet te vinden voor de plannen van Cédric. Lars stelt vast dat Brigitte aan het langste eind heeft getrokken. Stefanie krijgt belangrijk nieuws.

Donderdag 15 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 169

Cédric onderneemt een tweede poging om zijn plan aan de man te brengen. Véronique raadt hem aan om diplomatisch te werk te gaan. Hanne duikt onverwacht op bij Quinten. Guido maakt een foute inschatting en voelt zich schuldig.

Vrijdag 16 april 2021

Seizoen 30 – aflevering 170

Cédric weigert hulp bij de uitvoering van zijn plan. Hij wil serieus genomen worden. Hanne en Quinten blikken terug op een fijne avond. Lars is bezorgd om Raven. Véronique spot Lars in het bijzijn van een mysterieuze vrouw. Stefanie krijgt onverwacht bezoek.

Familie, van maandag tot vrijdag om 20.05 uur bij VTM en op VTM GO.

Op deze pagina vind je alle beelden van deze week.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen