Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 9 tot 13 november 2020

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 9 november 2020

Patrick heeft Benny en Liesbeth belangrijk nieuws te melden. Agnes besluit Mathias nog niet in te lichten. Samen met hem bezoekt ze de scheepswerf waar ze allebei opgroeiden. Ondertussen bekommert Marie-Rose zich alleen om de verhuis. Peter hakt een belangrijke knoop door, maar is bang voor de reactie van June.

Dinsdag 10 november 2020

Benny maakt zich zorgen over Liesbeth en stelt voor om haar te helpen met haar cursussen. Faroud stelt zijn chef voor om Maarten in dienst te nemen. Evy heeft een eerlijk gesprek met Leen. Thomas verwijt Peter dat hij Fashion in gevaar brengt door zijn vete met June.

Woensdag 11 november 2020

De gesprekken met Vero Bello zijn dan wel stopgezet, toch wil Thomas zijn plannen voor de internationalisering van Fashion doordrukken. Zonder medeweten van Peter wil hij Hanne naar Milaan sturen om daar de nodige voorbereidingen te treffen. Mathias brengt veel tijd door in het atelier van Patrick, wat niet naar de zin is van Marie-Rose.

Donderdag 12 november 2020

Maarten verrast Evy met een ruiker bloemen om haar te bedanken voor haar steun. Evy vermoedt dat Maarten iets voor haar achterhoudt. Mathias probeert Marie-Rose te overhalen om Louise naar school te brengen, maar zij sluit zich op. Liesbeth nodigt Ben uit om iets te gaan eten. Benny maakt zich ongerust wanneer hij haar niet kan bereiken. Thomas dwingt Hanne om naar Milaan te gaan.

Vrijdag 13 november 2020

Marie-Rose bemoeit zich meer en meer met Peters leven nu ze bij hem is ingetrokken. Op professioneel vlak wil Peter niet van een compromis weten: met June wil hij niet meer samenwerken. Wanneer Mathias en Thomas hem van het tegendeel proberen te overtuigen, neemt hij een drastische beslissing. Agnes komt in het oog van een storm te staan.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Lees de inhouden van Familie voor de avond via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen