Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 8 tot 12 maart 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 8 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 31

Agnes doet er alles aan om de beschuldigingen van Delphine te ontkrachten. Haar gedrag roept echter vragen op bij Patrick. Trudy gaat zwaar in de clinch met Véronique. Zjef is er niet over te spreken dat Rudi het hele weekend aan de ontwerpen voor de opera heeft gewerkt, terwijl Peter en Véronique het licht nog niet eens op groen hebben gezet.

Dinsdag 9 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 32

Delphine voelt dat ze de controle steeds meer verliest. Ze raakt in paniek en telt haar pillen. Ondertussen blijft Agnes de vermoorde onschuld spelen. Trudy manipuleert Jelle om Mathias terug dichter bij haar te krijgen. Rudi kan het werk bij Fashion en dat voor de opera maar moeilijk combineren. Benny doet hem een voorstel.

Woensdag 10 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 33

Tussen Véronique en Trudy is de spanning nog steeds te snijden. Rudi verwacht hoog bezoek, want de grote operazangeres Alizée Joubert komt zijn ontwerpen bekijken. Hij wil dat iedereen zich gedraagt en dat het huis kraaknet is. Van Peter krijgt Rudi echter een duidelijke waarschuwing. Linda is in de wolken met het bezoek van Emma en Guido. Delphine haalt zwaar uit naar haar moeder.

Donderdag 11 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 34

Patrick wil dat Delphine een bloedonderzoek ondergaat en krijgt steun van Mathias. Véronique waarschuwt Rudi dat hij zijn werk voor de opera en bij Fashion niet kan combineren. Mieke confronteert Trudy en Véronique met hun gevoelens. Jenny begrijpt niet wat een oude man als Mathias te zoeken heeft bij de Friends.

Vrijdag 12 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 35

Delphine laat zich overhalen om een bloedonderzoek te laten uitvoeren. Mathias begrijpt niet wat hij verkeerd heeft gedaan wanneer zowel Véronique als Trudy hem afwimpelt. Jan wil een familiefeestje organiseren voor Linda en vraagt hulp aan Emma. Peter en Véronique zijn verrast als Rudi hen zijn nieuwe ontwerpen laat zien.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close