Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 8 tot 12 februari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 8 februari 2021

Seizoen 25 – aflevering 11

Rudi besluit zijn plannen over een andere boeg te gooien en verspreidt enkele roddels over Gunther. June doet Mathias een voorstel. Hij wil zich niet langer verstoppen en komt voor het eerst sinds lange tijd weer in de Jan & Alleman. Trudy vraagt Mieke om met Louise te praten. Jan zit in de put omwille van de ellende die zijn dochter Leen moet doorstaan.

Dinsdag 9 februari 2021

Seizoen 25 – aflevering 12

Simon neemt geen blad voor de mond ten opzichte van Peter en Stefanie. Evy helpt Leen om een Skype-gesprek met Faroud te organiseren. Trudy vindt dat Mathias regelingen moet treffen met Marie-Rose. Ook Véronique mengt zich in het gesprek.

Woensdag 10 februari 2021

Seizoen 25 – aflevering 13

Gunther klopt overuren om de opdracht van Rudi tot een goed einde te brengen. Jan heeft het moeilijk. Hij ziet zijn kinderen en kleinkinderen amper en verlangt naar betere tijden. Ondertussen doet Linda haar uiterste best om er te zijn voor Leen, die het nog steeds bijzonder moeilijk heeft. Louise blijft zich afzetten tegen Mathias.

Donderdag 11 februari 2021

Seizoen 25 – aflevering 14

De Friends vinden dat Rudi de situatie met Gunther achterbaks heeft aangepakt. Hijzelf wil het bijleggen. Leen is ontmoedigd na het gesprek met Peter Brinck. ’s Avonds wordt ze bevangen door een angstgevoel. Jenny vindt dat Mathias een eigen appartement moet zoeken.

Vrijdag 12 februari 2021

Seizoen 25 – aflevering 15

Rudi krijgt te horen dat Hanne zich officieel kandidaat stelt voor de functie van hoofdontwerper. Evy zadelt hem op met het werk van Gunther. Mieke en Leen vinden dat Linda zich de laatste tijd iets te veel opdringt. Zjef vindt dat Stefanie zich gedraagt als een echte verleidster. Zij is hier het hart van in. Véronique heeft een openhartig gesprek met Mathias.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen