Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 7 tot 11 juni 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 7 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 96

Rudi vraagt Zjef om vergiffenis. Evy komt haar vrienden gelukkig nieuwjaar wensen en lijkt stilaan haar draai terug te vinden. Trudy zit in de put en lucht haar hart bij Benny. Haar verhaal zet hem aan het denken. Freddy brengt Agnes in diskrediet. Niko vraagt Zjef om hem te helpen in de brouwerij. Zijn voorstel schiet echter in het verkeerde keelgat.

Dinsdag 8 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 97

Zjef geeft toe dat hij Niko enorm gaat missen. Hij wil niets met de brouwerij te maken hebben. Benny schiet Emma te hulp door Mila op te vangen. Leen gaat aan de slag in het gezondheidscentrum, terwijl Arthur voor het eerst naar school gaat. Stan doet zijn uiterste best om het June naar haar zin te maken. Zij doet echter enkele onsmakelijke ontdekkingen.

Woensdag 9 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 98

Stan verstopt een vreemd kaftje voor June. Op zijn appartement doet June nog enkele andere vreemde ontdekkingen. Niko en Rudi worden helemaal opgeslorpt door hun projecten. Véronique weigert een link naar de huiswinkel op de website van VDB te zetten. Mieke maakt zich zorgen over wat er haar en Niko allemaal te wachten staat. Hanne stelt zich officieel kandidaat om de kamer van Niko en Mieke in te nemen, tot grote ontsteltenis van Trudy.

Donderdag 10 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 99

Leen is bijzonder blij met haar beslissing om bij Jan en Linda in te trekken. Evy maakt last minute nog een online artikel voor Rudi en ook de flyers van Stan zijn klaar. Zal het publiek de weg naar Rudi’s winkel vinden? Zjef heeft plots geen zin meer om naar de opening te gaan. Reden genoeg voor Stan om Rudi opnieuw op sleeptouw te nemen. Benny en Liesbeth zetten een belangrijke stap.

Vrijdag 11 juni 2021

Seizoen 25 – aflevering 100

Antonia, de kat van Simon, gaat lopen. Mieke is bang voor zijn reactie en gaat op zoek naar het beestje. Simon probeert bij VDB alle aandeelhouders te overtuigen om de uitbreiding van de Foodbar op de agenda te zetten. Hij gebruikt al zijn overredingskracht en schuwt geen enkel middel om zijn zin door te drijven. Simons drijfveer zet Stefanie aan het denken. June ontdekt dat Stan geregeld naar een zekere Kirsten belt en wil weten wie deze mysterieuze dame is.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen

Bekijk ook
Close