Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 5 tot 9 oktober 2020

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie van de namiddag.

Maandag 5 oktober 2020

Anna heeft een goed gesprek met Frank. Zij is ervan overtuigd dat hij Emma zal verliezen wanneer hij voet bij stuk houdt. Zjef gedraagt zich bijzonder prikkelbaar en ook zijn zelfvertrouwen heeft een flinke deuk gekregen. Liesbeth maakt zich zorgen en bespreekt de situatie met Rudi. Liesbeth brengt alles in gereedheid voor de komst van Arno’s vriendin Estée.

Dinsdag 6 oktober 2020

Véronique neemt Marie-Rose in vertrouwen over de financiële problemen van Vero Bello. Ze wil koste wat het kost onder het juk van June vandaan en besluit door te gaan met haar plan om Junes doen en laten in kaart te brengen. De familie Coppens-Pauwels maakt kennis met Estée, maar de avond verloopt niet voor iedereen even vlot. Liesbeth licht Trudy in over wat er zich tussen Bart en Benny heeft afgespeeld.

Woensdag 7 oktober 2020

Rudi is ongerust wanneer Zjef de hele nacht wegblijft. Marie-Rose wil Véronique financieel uit de nood helpen en doet haar een voorstel. Ook Estée verrast Arno met een voorstel. Jan is jarig en dat wordt gevierd. Peter wil van zijn bodyguard af, maar loopt volgens Faroud nog steeds gevaar.

Donderdag 8 oktober 2020

Hoewel Zjef zich nog steeds vreemd gedraagt, krijgt hij een mooie kans aangeboden door Peter en Liesbeth. Marie-Rose heeft een geheimzinnige afspraak en roept zo argwaan op bij Mathias.

Vrijdag 9 oktober 2020

Liesbeth maakt zich zorgen wanneer Zjef plots verdwijnt tussen twee shifts in de Foodbar. Véronique komt tot een onthutsende vaststelling tijdens de achtervolging van June.

Familie – © DPG Media

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Herbekijk de afleveringen van Familie via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen