Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 5 tot 9 juli 2021


Familie
wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 5 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 113

Tussen Peter en Simon is de spanning te snijden. Véronique besluit Peter te confronteren wanneer Stefanie haar vertelt dat ze zich zorgen maakt over haar vriend. Benny en Cédric zijn sinds hun trip de beste maatjes. Rudi en Zjef hebben het moeilijk. June krijgt van Kirsten eindelijk de volledige waarheid te horen.

Dinsdag 6 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 114

Benny overweegt om Cédric een time-out te gunnen en hem bij de familie Coppens te laten intrekken. Niet iedereen staat hier echter voor te springen. Mieke wil een B&B starten in de brouwerij. Niko moedigt haar aan, maar Jan en Linda reageren sceptisch. June confronteert Stan met wat ze te weten is gekomen. Simon ergert zich hoe langer hoe meer aan het gedrag van Peter.

Woensdag 7 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 115

Véronique kan het maar moeilijk verkroppen dat Cédric liever bij Benny en Liesbeth gaat wonen. Simon ontdekt waarmee Peter bezig is. Véronique kan er niet mee lachen en probeert er alles aan te doen om hem te stoppen. Rudi ziet zwarte vlekken en raakt in paniek. June zet Stan onder druk. Niko’s brouwerij wordt officieel geopend.

Donderdag 8 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 116

Hanne merkt op dat Rudi met iets worstelt. Zjef wordt voor het eerst sinds hun breuk terug met hem geconfronteerd. Véronique verplicht Peter om zijn contract met Public Art stop te zetten. Mieke heeft geen flauw benul van de administratieve rompslomp die moet worden afgerond om haar B&B te openen. Voor Stan breekt een cruciaal moment aan.

Vrijdag 9 juli 2021

Seizoen 25 – aflevering 117

June krijgt verrassend nieuws en richt haar pijlen op Stan. Hanne ontfermt zich over Rudi. De confrontatie met hem zindert nog na bij Zjef. Véronique probeert de plooien met Peter glad te strijken. Mieke wordt ontmoedigd door de opeenvolgende tegenslagen. Véronique en Agnes blijven sceptisch over het voorbeeldige gedrag van Cédric.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen