Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 5 tot 9 april 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 5 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 51

Cédric keurt de nieuwe relatie van zijn moeder niet goed. Anna kalmeert Frank en brengt hem tot inzicht over de thuisbevalling van Emma. Linda bereidt de bevalling ondertussen tot in de details voor, tot ongenoegen van Jan. Trudy’s hart breekt wanneer ze te horen krijgt dat Mathias een nieuwe relatie heeft.

Dinsdag 6 april 2021

Seizoen 25 –  aflevering 52

Het nieuws dat Mathias en Véronique een koppel zijn verspreidt zich als een lopend vuurtje. June loopt op de toppen van haar tenen omdat ze er niet in slaagt ruzie te stoken tussen Peter en zijn zus.

Woensdag 7 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 53

Rudi voelt zich gesterkt door de goede zorgen van Véronique. Véronique en Mathias krijgen te horen dat June Marie-Rose heeft ingelicht over hun relatie. Ze maken zich grote zorgen. Niko maakt kennis met een straatprostituee en besluit haar te helpen. Guido slaat in paniek wanneer Emma’s water plots breekt.

Donderdag 8 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 54

Guido houdt gespannen de adem in. Ook Mieke heeft het moeilijk nu Guido en Emma op het punt staan om jonge ouders te worden. Niko is vastbesloten om Angel te helpen, tegen alle waarschuwingen van Cis in. Stan zet Peter op het spoor van een prachtig nieuw pand voor VDB.

Vrijdag 9 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 55

Tussen Niko en Vic, de pooier van Angel, komt het tot een harde confrontatie. Zjef stelt samen met Rudi een lijst op met valkuilen die hij moet zien te vermijden. Ondertussen stelt Evy steeds lastiger vragen. June probeert Peter te overtuigen om het huurcontract voor het nieuwe pand te ondertekenen voor Véronique terug is.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen