Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 3 tot 7 mei 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 3 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 71

Cis roept Niko op het matje: hij is serieus over de schreef gegaan in het uitoefenen van zijn job als straathoekwerker. Hanne wil geen hoofdontwerper meer zijn en hoopt dat Rudi haar functie zal overnemen. Hij heeft echter andere dingen aan zijn hoofd. Stefanie krijgt te horen dat ze in de nieuwe VDB-kantoren aan de balie moet zitten. Ze is echter niet van plan zich zomaar bij deze beslissing neer te leggen.

Dinsdag 4 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 72

Patrick probeert Peter te overtuigen om Stefanie een plaats in het nieuwe landschapskantoor te geven in plaats van aan de balie. Simon probeert hier alsnog een stokje voor te steken. Hij vindt dat hij te weinig in de pap te brokken heeft wanneer er beslissingen moeten genomen worden bij VDB. Leen is op haar ongemak omdat Faroud opnieuw voor enkele dagen verdwenen is.

Woensdag 5 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 73

Linda draagt de gevolgen van haar val en mag haar arm een week lang niet gebruiken. Leen biedt spontaan aan om tijdelijk bij haar in te trekken. Niko wil enkele krakers helpen zoeken naar een pand, maar dat idee valt niet in goede aarde bij Mieke. Ook tussen Stefanie en Simon lopen de spanningen op. In Las Vegas kunnen Benny en Liesbeth elkaar eindelijk terug in de armen sluiten.

Donderdag 6 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 74

Leen voelt zich een stuk meer op haar gemak nu ze bij Jan en Linda logeert. Bij VDB is de grote verhuisdag aangebroken. Een aankondiging van Peter zorgt meteen voor de nodige spanningen. Stefanie lijkt haar job niet te kunnen combineren met het werk aan de balie. Mathias stelt Peter voor om Jenny halftijds in te schakelen ter ondersteuning. In Las Vegas komt Benny voor een onaangename verrassing te staan.

Vrijdag 7 mei 2021

Seizoen 25 – aflevering 75

Niko blijft naarstig verder zoeken naar een kraakpand. Leen heeft geen zin om terug naar huis te keren, ook al keert Faroud vandaag terug. Ze ziet geen oplossing voor haar angst. Jenny laat zich onmiddellijk gelden in haar nieuwe job bij Fashion. Rudi beslist om al zijn energie in Zjef te investeren. Hij weigert daarvoor een nieuwe opera-opdracht. In Las Vegas breekt voor Benny en Liesbeth een belangrijke dag aan.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen