Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 29 maart tot 2 april 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 29 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 46

Mieke neemt een cruciale beslissing over haar trip naar de Ardennen. Mathias zit tussen twee vuren en voelt zich gevangen tussen kamp Peter en kamp Véronique. Emma droomt van een thuisbevalling, maar stuit op onbegrip. Patrick overweegt om Agnes een tweede kans te geven. Guido wordt geconfronteerd met zijn toekomst.iale beslissing over haar trip naar de Ardennen. Mathias zit tussen twee vuren en voelt zich gevangen tussen kamp Peter en kamp Véronique. Emma droomt van een thuisbevalling, maar stuit op onbegrip. Patrick overweegt om Agnes een tweede kans te geven. Guido wordt geconfronteerd met zijn toekomst.

Dinsdag 30 maart 2021

Seizoen 25 –  aflevering 47

De voorbereiding van de reis naar de Ardennen zorgt voor discussies. Mathias probeert de strijdbijl tussen Peter en Véronique te begraven. Guido uit zijn angsten en frustraties rond het nakende vaderschap. Trudy merkt dat Jelle Mathias mist en reageert emotioneel. Emma vraagt haar vader of ze tijdelijk bij Linda mag wonen.

Woensdag 31 maart 2021

Seizoen 25 – aflevering 48

De chalet blijkt een grote teleurstelling voor Mieke. Trudy vreest dat Mathias een vriendin heeft. June raakt gefrustreerd wanneer Véronique en Peter de creatieve koppen samensteken. Ze richt haar pijlen op Trudy. Patrick uit zijn liefde voor Agnes via Facebook.

Donderdag 1 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 49

De vakantie in de Ardennen bezorgt Mieke de nodige stress. De baby van Emma en Guido laat op zich wachten. Het naderen van Allerheiligen doet ook de herinneringen aan Bart en Thomas aanwakkeren. Peter stort zich met de nodige geestdrift op het zoeken naar een geschikt pand. Trudy vermoedt dat Mathias en Véronique iets met elkaar hebben.

Vrijdag 2 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 50

Mieke komt de waarheid achter de Ardennenreis te weten. Emma neemt een belangrijke beslissing en haalt zich zo de woede van haar vader op de hals. June reageert verbitterd wanneer haar plannetje wordt gedwarsboomd. Véronique wil een goed gesprek aangaan met Cédric.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen