Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 28 december 2020 tot 1 januari 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Opgelet: woensdag 30 december 2020 is er in de namiddag geen aflevering van Familie wegens de Ethias Cross die wordt uitgezonden op VTM.

Maandag 28 december 2020

Peter keert terug uit Griekenland en bekommert zich meteen om Louise. De geplande fotoshoot van Fashion moet vervroegd worden. Ondanks alles heerst er een gezonde sfeer op de werkvloer. Ben vindt Liesbeths businessplan voor de Foodbar. Hannes wil Louise spreken, maar wordt tegengehouden door Marie-Rose.

Dinsdag 29 december 2020

Rudi en Gunther worstelen zich door het werk voor de vervroegde lingerieshoot en werken een nachtje door. June doet wat Stan haar heeft opgedragen en probeert op een goed blaadje te staan bij de Van den Bossches. Marie-Rose beseft dat ze verkeerde conclusies heeft getrokken over Hannes. Benny mist Liesbeth.

Donderdag 31 december 2020

Rudi en Gunther proberen de kalmte te bewaren terwijl ze de lingerieshoot voorbereiden, in tegenstelling tot Evy. Mieke en Leen krijgen onverwacht bezoek van Trudy. June stelt zich empathisch op naar Peter toe. Mirthe en Hannes geven Louise nog een kans bij FreEco, maar verbinden er wel een voorwaarde aan.

Vrijdag 1 januari 2021

Stan wil koste wat het kost verhinderen dat hij en June aan elkaar gelinkt kunnen worden. Hanne overweegt om haar project in Milaan af te blazen, maar Jelle moedigt haar aan om door te gaan. Benny heeft opnieuw een afspraak met Véronique.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Lees de inhouden van Familie voor de avond via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen