Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 26 tot 30 oktober 2020

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 24ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 26 oktober 2020

Trudy en Zjef krijgen een interim-werkkracht in de Foodbar. Evy wil Zjef helpen, maar dat lijkt hopeloos. Maarten gaat steeds verder in zijn undercoverwerk. Marie-Rose maakt zich zorgen over haar financiële situatie.

Dinsdag 27 oktober 2020

Zjef wordt hard aangepakt en valt gewond de Foodbar binnen. Rudi is jarig, maar Véronique lijkt zijn verjaardag helemaal vergeten te zijn. Leen voelt dat Maarten iets voor haar verborgen houdt. Véronique wordt emotioneel wanneer ze ziet hoe goed Louise en Cédric het met elkaar kunnen vinden.

Woensdag 28 oktober 2020

Niko ontdekt dat Zjef op straat slaapt. Hij bespreekt met de vrienden of Zjef mag terugkeren..Marie-Rose is blij met de toenadering tussen Peter en Véronique. Mathias wil dat ze een beslissing neemt over het al dan niet verkopen van het huis. Liesbeth komt samen met Benny aan op de campus in Reading. Ze voelt zich zenuwachtig wanneer ze de jonge medestudenten ziet.

Donderdag 29 oktober 2020

Zjef zoekt toenadering tot Rudi. Mathias en Marie-Rose zetten hun huis te koop op internet. Liesbeth probeert zonder veel succes contact te leggen met haar medecursisten. Véronique voelt zich bevrijd van Junes macht en stelt Mathias een joint venture voor.

Vrijdag 30 oktober 2020

Peter komt te weten dat Marie-Rose haar huis wil verkopen. Bart vertrekt naar een congres over terrorisme in Amsterdam. Trudy is er niet gerust in. Liesbeth maakt in Reading kennis met Kitty, waardoor Benny zich meteen een stuk minder zorgen maakt. June probeert de foto’s van haar en Bert van Véroniques gsm te wissen.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Herbekijk de afleveringen van Familie via deze link.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen