Quantcast
Inhouden

Familie (namiddag) van 26 tot 30 april 2021

Familie wordt tweemaal per dag uitgezonden op VTM. In de namiddag een herhaling van het 25ste seizoen en ’s avonds een nieuwe aflevering van het 30ste seizoen. Bij Seriekijker komt u te weten wat er allemaal staat te gebeuren in de afleveringen van Familie in de namiddag.

Maandag 26 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 66

Faroud moet zijn mening over Vic herzien. Trudy bevestigt dat Stan de volmacht over haar aandelen heeft gekregen en stelt zich nog vijandiger op ten opzichte van Mathias. Ondertussen kijken Peter en Véronique vol vertrouwen uit naar de aandeelhoudersvergadering. Zjef gaat met Trudy op stap, maar kan Rudi niet loslaten. Véronique pakt Hanne hard aan.

Dinsdag 27 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 67

Zjef beseft dat zijn relatie met Rudi nooit optimaal is geweest, maar slaagt er niet in een goed gesprek met hem te voeren. Op de aandeelhoudersvergadering schrikt iedereen wanneer Stan plots verschijnt. Vooral Véronique, Peter en Mathias zijn not amused. Simon laat Jan en Linda kennismaken met Antonia.

Woensdag 28 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 68

Vic wordt klaargestoomd voor de ontmoeting met zijn vader. Mieke waarschuwt Niko. Alles wat hij nu doet, druist in tegen de deontologie van een straathoekwerker. Benny beslist om meteen naar Amerika te vertrekken om Liesbeth op te zoeken. Rudi en Zjef maken kletterende ruzie. Voor Zjef is de maat vol…

Donderdag 29 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 69

Hanne is oververmoeid en moet rusten op doktersadvies. Véronique is echter niet van plan zich bij deze diagnose neer te leggen. Benny brengt alles in gereedheid voor zijn reis naar Liesbeth in Amerika. Verlof vragen aan Véronique is een eerste stap. Rudi komt alsmaar dieper in de put te zitten.

Vrijdag 30 april 2021

Seizoen 25 – aflevering 70

Vic krijgt eindelijk een opdracht en moet in de haven een levering in ontvangst nemen. Bij Faroud en Pieter staan de zenuwen strak gespannen. Leen brengt Arthur in veiligheid. Rudi heeft nog steeds niets vernomen van Zjef en wil hem als vermist opgeven. Hanne vindt troost bij Jan en overweegt om de functie van hoofdontwerpster op te geven.

Familie (namiddag), elke werkdag om 13.35 uur bij VTM.

Toon meer

Gerelateerde Artikelen